Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

security noord nieuwenhuis logo

Beveiligingsbedrijven Groningen

Optimale beveiliging en veiligheid

Bent u aan het zoeken naar beveiligingsbedrijven in Groningen? Maak dan eens kennis met Security Noord Nieuwenhuis. Wij verschillen van veel andere beveiligingsbedrijven doordat wij voortdurend beveiligingsoplossingen aanbieden die volledig worden afgestemd op de wensen en situatie van onze klanten. Zo kunnen kleine en grote bedrijven gebruik maken van onze beveiligingsdiensten en profiteren van een optimale beveiliging en veiligheid.

Beveiligingsbedrijven Groningen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In het verleden hebben wij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in Groningen mogen werken. Doordat wij voldoen aan de strengste veiligheidseisen en nauw samenwerken met onze klanten, kunnen wij in vergelijking met concurrerende beveiligingsbedrijven zorgen voor een betere afstemming van onze dienstverlening. Over het algemeen kunnen bedrijven bij ons terecht voor de beveiliging van: winkelsurveillance

Daarnaast bieden wij verschillende VCA en BHV diensten aan en kunt u ons beveiligingsbedrijf inschakelen voor het regelen van het verkeer. Op deze website vindt u een uitgebreide beschrijving over onze dienstverlening in Groningen en omgeving, zodat u kunt zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Echter stemmen wij onze diensten doorgaans af op uw specifieke beveiligingsbehoefte, waardoor wij ongetwijfeld een geschikte beveiligingsdienst voor u kunnen leveren.

De veiligheid die u nodig heeft

Ons personeel wordt zorgvuldig geselecteerd. Bij iedere selectieprocedure worden de kandidaten geselecteerd op basis van hun servicegerichtheid, communicatievaardigheden, professionaliteit en ervaring. Alleen de beste kandidaten en diegene die wij geschikt achten voor onze organisatie worden aangenomen. Daarnaast maken wij gebruik van de meest moderne communicatiemiddelen en spelen wij doorgaans eerder dan andere beveiligingsbedrijven in op nieuwe ontwikkelingen. Op deze manier zijn wij in staat om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen en de veiligheid te bieden die u nodig heeft.

Neem contact op met onze beveiligingsmedewerkers

Zoek niet verder naar andere beveiligingsbedrijven en bekijk op deze website welke beveiligingsdiensten wij zoal kunnen leveren. Voor meer informatie en het antwoord op uw vragen, kunt u contact opnemen met onze beveiligingsmedewerkers. Wij kunnen u vol enthousiasme meer vertellen over ons bedrijf en onze diensten. Desgewenst komen wij bij u in Groningen op locatie om u meer duidelijkheid te verschaffen en te adviseren. In vergelijking met veel andere beveiligingsbedrijven in Groningen profiteert u bij ons van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Van den Hoed Eventmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis
Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord
0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord
info@security-noord.nl

menu phone 0512 358 804

Sitemap

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • Veiligheid voor alles
  • 10 Jaar ervaring
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging