Ondernemersprijs Smallingerland 2018

Ondernemersprijs Smallingerland 2018 Security Noord Nieuwenhuis

De zevende editie van de Ondernemersprijs Smallingerland vindt Maandag 29 oktober plaats in de grote zaal van Schouwburg De Lawei. Security Noord Nieuwenhuis is één van de sponsoren van dit initiatief en mag tijdens het evenement de beveiliging verzorgen.

Tijdens dit evenement zullen awards toegekend worden aan de beste ondernemer van het jaar binnen de categorie ‘Starters’, ‘MKB, Industrie & Dienstverlening’, ‘Horeca & Detailhandel’ en ‘Innovatie’.

Het duurt niet lang meer en dan worden de genomineerden van de Ondernemersprijs Smallingerland gepresenteerd aan ondernemend Smallingerland. Enkele weken geleden vond de eerste ontmoeting tussen de genomineerden, commissieleden en businesspartners plaats. De Drachtster Courant was erbij.

De genomineerden

HUG BV, Fruitkracht, PUUR. IJs & Chocolade Drachten nemen het tegen elkaar op in de categorie Starters. In de categorie MKB, Industrie & Dienstverlening strijden WitWay, Werkfactor en Rodenburg Interieurs tegen elkaar. Het Spijshuys, Elinga mode BV, A.J. Catering, Easy in Party & Events vertegenwoordigen de categorie Grootzakelijk en in de categorie Innovatie zijn Elfskot, Pharmium Apotheek en Friesland Lease kanshebber.

Tijdens de intakebijeenkomst mochten de genomineerden zich presenteren aan de jury en aan elkaar middels een pitch van maximaal twee minuten. Na iedere bedrijfspresentatie konden de aanwezigen vragen stellen. De Drachtster Courant liet deze kans niet onbenut en schotelde een aantal genomineerden de volgende vraag voor…

Hylke Breman van PUUR. IJs & Chocolade Drachten reageerde: ,,Ik werd gebeld en ik hoorde het nieuws. Is was blij verrast en ik heb gelijk familie en vrienden gebeld om het goede nieuws te delen. Ik voel mij vereert dat ik als jonge ondernemer, starter, met PUUR. IJs & Chocolade Drachten genomineerd ben.”

Ook Erik Moorlog reageerde vol enthousiasme toen hij hoorde dat Rodenburg Interieurs genomineerd is in de categorie MKB, Industrie & Dienstverlening: ,,Geweldig dat wij genomineerd zijn, een kroon op het werk van alle medewerkers. Leuk om op deze manier eens in het zonnetje te staan.”

Het Spijshuys is genomineerd in de categorie Horeca & Detailhandel en het drijvende duo reageerde als volgt op de nominatie: ,,Toen wij hoorden dat we genomineerd zijn konden we het eerst niet geloven. De nominatie is een prachtige waardering voor onze inzet de afgelopen jaren, samen met ons team. We hebben een duidelijk verhaal en staan nooit stil. Ons concept is uniek. Met onze gerechten vertellen wij een culinair verhaal, ons verhaal waarin Friesland en Zwitserland elkaar ontmoeten.

De mannen van Pharmium Apotheek hadden het volgende te zeggen over hun nominatie: ,,Toen wij hoorden dat we genomineerd zijn voor de Ondernemersprijs 2018 voelden wij (en al onze medewerkers) ons blij en vereerd. Het bevestigt ons gevoel dat wij met ons innovatief apotheekmodel op de juiste weg zitten naar de toekomst.”

Benieuwd wie er uiteindelijk met de award naar huis gaat op maandag 29 oktober? Kaarten kunnen worden besteld via www.eventbrite.nl/e/tickets-ondernemersprijs-smallingerland-48024475499.

Op www.nbe.nu/ondernemersprijs en de Facebookpagina: www.facebook.com/OndernemersprijsSmallingerland worden de komende periode alle updates gedeeld.

Meer informatie op: http://www.nbe.nu/ondernemersprijs

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.