SC Cambuur gaat samenwerking aan met Security Noord Nieuwenhuis

SC Cambuur gaat samenwerking aan met Security Noord Nieuwenhuis Security Noord Nieuwenhuis

SC Cambuur en Security Noord Nieuwenhuis: een dreamteam op en naast het veld
Nieuws, nieuws: Security noord gaat in het voetbalseizoen 2018/2019 aan de slag met de beveiliging van SC Cambuur. Tijdens thuiswedstijden zullen wij de beveiliging verzorgen en zorgen dat zowel de spelers als de supporters met veel plezier en veiligheid van wedstrijden kunnen genieten.

Als beveiligingsbedrijf zijn we ontzettend trots dat een grote club als SC Cambuur voor ons heeft gekozen. Uiteraard gaan we goed ons best doen om die opperbeste sfeer in het stadion te creëren en te behouden. Graag zetten we ons in voor een lange en fijne samenwerking.

Over SC Cambuur
Niet (zo) bekend met Cambuur? Dan vertellen we je graag wat over ze. SC Cambuur, officieel SC Cambuur-Leeuwarden, bestaat al sinds 1964. Destijds is het opgericht ter vervanging van VV Leeuwarden, die in datzelfde jaar naar de amateurcompetitie terugkeerde.

Het thuisstadion waar Cambuur speelt, en waar Security Noord Nieuwenhuis de beveiliging mag gaan doen, heet het Cambuurstadion en heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen. Daarmee is het een van de grootste stadions in de Eerste divisie. Je vind dit gigantische gebouw in de Leeuwarder wijk Tjerk Hiddes-Cambuursterhoek als onderdeel van het Sportpark Cambuur.

Tot ziens in het stadion!

Cambuur Stadion

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.