SC Cambuur gaat samenwerking aan met Security Noord Nieuwenhuis

SC Cambuur gaat samenwerking aan met Security Noord Nieuwenhuis Security Noord Nieuwenhuis Drachten

SC Cambuur en Security Noord Nieuwenhuis: een dreamteam op en naast het veld
Nieuws, nieuws: Security noord gaat in het voetbalseizoen 2018/2019 aan de slag met de beveiliging van SC Cambuur. Tijdens thuiswedstijden zullen wij de beveiliging verzorgen en zorgen dat zowel de spelers als de supporters met veel plezier en veiligheid van wedstrijden kunnen genieten.

Als beveiligingsbedrijf zijn we ontzettend trots dat een grote club als SC Cambuur voor ons heeft gekozen. Uiteraard gaan we goed ons best doen om die opperbeste sfeer in het stadion te creëren en te behouden. Graag zetten we ons in voor een lange en fijne samenwerking.

Over SC Cambuur
Niet (zo) bekend met Cambuur? Dan vertellen we je graag wat over ze. SC Cambuur, officieel SC Cambuur-Leeuwarden, bestaat al sinds 1964. Destijds is het opgericht ter vervanging van VV Leeuwarden, die in datzelfde jaar naar de amateurcompetitie terugkeerde.

Het thuisstadion waar Cambuur speelt, en waar Security Noord Nieuwenhuis de beveiliging mag gaan doen, heet het Cambuurstadion en heeft een capaciteit van 10.000 zitplaatsen. Daarmee is het een van de grootste stadions in de Eerste divisie. Je vind dit gigantische gebouw in de Leeuwarder wijk Tjerk Hiddes-Cambuursterhoek als onderdeel van het Sportpark Cambuur.

Tot ziens in het stadion!

Cambuur Stadion

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Security Noord Nieuwenhuis gaat verhuizen! - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Security Noord Nieuwenhuis gaat verhuizen!

Security Noord Nieuwenhuis gaat begin 2019 verhuizen naar een nieuw bedrijfspand aan de Ottolaan te Drachten welke op dit moment in aanbouw is. Via onze website willen wij u graag op de hoogte houden ... lees verder »

Ondernemersprijs Smallingerland 2018 - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Ondernemersprijs Smallingerland 2018

De zevende editie van de Ondernemersprijs Smallingerland vindt Maandag 29 oktober plaats in de grote zaal van Schouwburg De Lawei. Security Noord Nieuwenhuis is één van de sponsoren van dit initiati... lees verder »