De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis Security Noord Nieuwenhuis

Webshop voor beveiliging
Het was u misschien al opgevallen, maar sinds kort heeft Security Noord ook een webshop! In deze vindt u diverse soorten camera's die helpen bij de beveiliging in en rondom een pand. Directeur Hans Nieuwenhuis vertelt graag meer over deze toevoeging aan de al uitgebreide dienstenlijst van Security Noord.

Hans: waarom een webshop?

Vooral omdat we graag onze dienstverlening op het gebied van beveiliging wilden verbreden. We krijgen best vaak telefoontjes van mensen die vragen of wij ook hun camerabeveiliging kunnen regelen. Logisch, want de aanwezigheid van camera's schrikt onnodige gasten vaak al goed af.

Omdat we zelf een camerawagen hebben waar we veel mee werken hebben we hier de nodige ervaring in en aangezien we binnenkort gaan verhuizen naar een groter pand hebben we de ruimte om deze producten aan te bieden. De beslissing om het erbij te gaan doen was dus snel gemaakt!

Voor wie zijn de camera's geschikt?

Over het algemeen doen we de installatie voor kleine zakelijke bedrijven en particulieren. Maar ook voor groot(ere) bedrijven is het natuurlijk geen enkel probleem om een volledige installatie te realiseren.

Met welke merken werk je?
We werken vooral met Dahua. Hier werken we zelf ook mee en zijn we zeer tevreden over. En van dit merk hebben we dus ook alle kennis die nodig is. Hikvision vind je trouwens ook terug in onze webshop, maar in mindere mate.

Hoe werkt het met de installatie? Doen jullie dat zelf?
De installatie kunnen we inderdaad voor je doen als dat gewenst is. Afhankelijk van de grote van het pakket komen we vooraf ook langs om te bespreken wat je allemaal nodig hebt en wat een goede plek is om het op te hangen. Mocht men willen dat wij de installatie doen, dan komen we sowieso langs op locatie.

Hoe snel kan iemand de installatie hebben hangen?
Al met al kunnen we er binnen twee weken voor zorgen dat iemand het gehele pakket heeft hangen en werkend en wel kan gebruiken. Dus als je vandaag besteld schrik je die indringers al over twee weken mooi af!

Meer informatie op: https://www.security-noord.nl/webshop

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Security N... lees verder »

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van een erkenningscertificaat voor beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op! Over de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste branc... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.