Bewaking met hond gewenst?
Vraag een offerte aan

 

security noord nieuwenhuis logo

Hondenbeveiliging met Security Noord Nieuwenhuis

Laat onze honden voor u bewaken

Beveiliging met een hond wordt ingezet bij evenementen of bij het bewaken van terreinen en gebouwen. Het inzetten van bewaking met honden is een waardevolle aanvulling en heeft vaak een grote preventieve uitwerking. Daarnaast maken de scherpe zintuigen van de hond in combinatie met een ervaren geleider en beveiliger een bijzonder effect team voor uw beveiliging. Hondengeleiders van Security Noord Nieuwenhuis vormen een betrouwbaar duo met hun hond. Onze hondengeleiders zijn namelijk allemaal NbvdD of KNPV gecertificeerd

Certificaten hondenbeveiliging

Ruime ervaring met hondenbeveiliging

Security Noord Nieuwenhuis werkt al jaren met speciaal getrainde honden. Samen met hun hondengeleiders, die strikt gebonden zijn aan geldende wet- en regelgeving is hondenbeveiliging onder andere inzetbaar bij:

Hondenbeveiliging oefening

Betrouwbare teams

De hondengeleiders van Security Noord Nieuwenhuis zijn goed opgeleid en trainen wekelijks samen met hun honden. Zo blijven zij optimaal functioneren als team, wat erg belangrijk is tijdens een calamiteit. De geleider is te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. Om risico’s te voorkomen werken wij dan ook met de beste honden en beste geleiders. 

Beveiliging op maat

Heeft u interesse in hondenbeveiliging of wilt u meer informatie over deze manier van beveiligen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u onze bewaking met honden een keer in actie zien voordat u ze meeneemt naar een evenement, dan bent u van harte welkom. Samen met u denken we graag mee over de inzet van onze viervoeters.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Van den Hoed Eventmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis
Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord
0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord
info@security-noord.nl

menu phone 0512 358 804

Sitemap

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • Veiligheid voor alles
  • 10 Jaar ervaring
Hondenbeveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging