Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis, veiligheid voor alles

Met trots 10 jaar ervaring

Directeur en eigenaar Hans Nieuwenhuis is al sinds 2002 actief in het beveiligingsvak. Waar hij in eerste instantie overwoog om een bijdrage te leveren aan de politie is hij uiteindelijk, met erg veel plezier, in de beveiligingsbranche terechtgekomen.

En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: Security Noord Nieuwenhuis is met 10 jaar ervaring met recht een allround beveiligingsbedrijf. Aan zowel particuliere klanten als bedrijven zet zij zich in bij onder andere calamiteiten, bouwbedrijven en evenementen. Hier staan de beveiligers altijd met plezier, met professionaliteit en onder het motto ‘veiligheid voor alles’.

Dynamische beveiliging

Voor Security Noord Nieuwenhuis is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook op de juiste manier omgaan met mensen. Hoewel de confrontaties in de praktijk niet altijd even prettig zijn werken de beveiligers van Security Noord, mede door de diversiteit en de vaak ook positieve ontmoetingen, met veel plezier. Met hun vaak prominente rol op locaties kunnen zij bijdragen aan een goed gevoel en een luisterend oor bieden. Zo zitten zij er enerzijds middenin, en blijven zij anderzijds altijd professioneel, om zo op optimale wijze veiligheid te kunnen bieden.

Organisatie Security Noord

Bewezen strategieën

Anders dan bij de meeste beveiligingsbedrijven vindt Security Noord Nieuwenhuis het erg belangrijk dat hun beveiligers niet alleen zorgen dat de boel veilig is, maar ook dat anderen op een fijne manier kunnen vertrouwen op hun diensten. In de praktijk komt dat er vaak op neer dat de beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis eerder vooraan in de polonaise te vinden zijn, dan met de armen over elkaar en een norse blik aan de rand van het feest. Juist door deze instelling blijken confrontaties vaker uit te blijven en worden vervelende situaties al snel ondervangen en omgedraaid.

Werken met ervaren professionals

Om diensten op deze wijze aan te kunnen bieden werkt Security Noord met ervaren professionals, beveiligers die niet op zoek zijn naar confrontatie en het vak in de vingers hebben. Om deze unieke werkwijze door te geven is Security Noord Nieuwenhuis sinds 2016 een erkend leerbedrijf en ontvangt zij regelmatig studenten van het ROC Friese Poort. Tijdens de stage streven zij ernaar om studenten de beste mogelijk praktijkopleiding te geven waardoor het uitzicht op een baan groter wordt. Zo dragen ze hun steentje bij, bij het vormen van de vakmensen die Nederland nodig heeft.

Veiligheid voor alles

De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zullen er altijd zorg voor dragen dat bezoekers of eigenaren zich zo veilig mogelijk voelen. Mede door hun goede relatie met de politie kunnen zij deze veiligheid altijd garanderen en zijn vervelende situaties snel weer in de hand.

Benieuwd naar situaties van Security Noord Nieuwenhuis?

De explosieflat van Drachten door Security Noord Fulltime Sneekweek door Security Noord Nieuwenhuis
Explosieflat Drachten Fulltime Sneekweek
Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Organisatie Security Noord
Security slot
Security Noord Beveiliging