Bouwplaats laten bewaken?
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Bouwbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis is expert op het gebied van bouwbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw bouwplaats en/of bouwprojecten. Als u ons inhuurt heeft u geen omkijken meer naar de beveiliging van uw bouwplaats en kunt u zich richten op de primaire processen.  

Bewaking van uw bouwplaats door professionals

Beveiliging op de bouwplaats is tegenwoordig een noodzaak, want diefstal en vandalisme zijn een grote kostenpost in de bouwsector. En de schade beperkt zich vaak niet tot alleen de directe schade zoals gestolen koper of geforceerde hekken en sloten. Nog kostbaarder is de indirecte schade, zoals personeel en onderaannemers die een tijd stil staan. Met goede bouwbeveiliging op de bouwplaats zijn dit soort risico’s voor een groot deel weg te nemen.

Bewaking voor de bouw

Totaalpakket voor bouw beveiliging

Voor de bewaking van uw bouwplaats levert Security Noord Nieuwenhuis een totaalpakket aan diensten. Wij werken onder andere samen met BouWatch (VisserAssen). Samen met hen kunnen wij een zeer uitgebreid pakket aanbieden wat onder andere bestaat uit:

Het totaalpakket is goed te combineren met onze andere diensten zoals hondenbeveiliging en onze camerawagen.

Bewaak uw bouwplaats

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u met ons eens kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op. De koffie en ons team van professionals staan voor u klaar. Wij helpen u graag!

De voordelen van bouwbewaking

Niet alleen zult u een hoop kosten besparen op directe en indirecte kosten, maar door te kiezen voor bouwbewaking van Security Noord Nieuwenhuis profiteert u ook van:

Bouwbeveiliging offerte aanvragen 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging