Verkeersregelaars inzetten?
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Verkeersbegeleiding door Security Noord Nieuwenhuis

Zoekt u verkeersregelaars om het verkeer soepel te laten verlopen? Ook daarvoor bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Onze ervaren verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid van weggebruikers. Verkeersbeveiliging kan bij verschillende situaties ingezet worden. Zo kunt u ons inhuren voor uw evenement, voor een wegomlegging maar ook bij een calamiteit helpen wij u graag.  Security Noord Nieuwenhuis staat ten alle tijden voor u klaar.     

Veiligheid door het inzetten van verkeersregelaars

Ondanks goede bebording, rijdend materieel en andere verkeersmaatregelen is de inzet van mensen nog steeds onmisbaar bij tijdelijke verkeersmaatregelen. Verkeersregelaars kunnen een prima uitkomst zijn tijdens calamiteiten of grote evenementen. Zet u de mensen van Security Noord Nieuwenhuis in als verkeersregelaars? Dan zorgt u voor een soepele verkeersdoorstroming bij wegwerkzaamheden en bouwplaatsen. Of het nu om één dag gaat of om een langere periode, wij creëren graag een veilige omgeving door middel van verkeersbegeleiding voor medewerkers en voor weggebruikers.

Verkeersregelaar

Verkeersmaatregelen en verkeersregelaars

Security Noord Nieuwenhuis heeft getrainde en gecertificeerde medewerkers die weten wat ze moeten doen tijdens hectische situaties in het verkeer. Met hun ervaring en trainingen in professioneel handelen zijn ze inzetbaar bij een tal van projecten op het gebied van verkeersbegeleiding. Denk bijvoorbeeld aan situaties bij:

Vaak kan er met kleine aanpassingen al een effectieve verandering doorgevoerd worden waardoor de situatie al direct een stuk veiliger is. Het is natuurlijk van belang dat uw bouwplaats veilig is voor iedereen.

Verkeersregelaar direct inzetten

Heeft u een vraagstuk omtrent parkeerbeheer? Security Noord Nieuwenhuis denkt graag mee over een efficiënt parkeerbeleid. Met goed materiaal en professionele medewerkers komen we gegarandeerd tot een oplossing. Neem direct contact op om uw vraagstuk met ons te bespreken. Geheel vrijblijvend en de koffie staat klaar. Wij staan u graag te hulp!

Verkeersbeveiliging offerte aanvragen

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Verkeersregeling
Security slot
Security Noord Beveiliging