Beveiliging in uw winkel nodig?
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Winkelbewaking met Security Noord Nieuwenhuis

Het is natuurlijk van belang dat er uitstekende winkelbewaking in uw winkel aanwezig is. Zowel winkeldiefstal als vandalisme kan leiden tot een behoorlijke inkomstenderving. Winkelbewaking voorkomt niet alleen winkeldiefstal en vandalisme, ook draagt het bij aan de veiligheid in het algemeen. Het winkelend publiek hecht veel waarde aan een veilige omgeving terwijl ze aan het winkelen zijn. Onze winkel surveillanten bevorderen het veiligheidsgevoel en daarnaast heeft hun aanwezigheid een preventieve werking. 

Uw winkels beveiligd en gecontroleerd

Winkeldiefstal en criminaliteit vormen helaas voor retailers een grote kostenpost. Niet alleen is dit zonde, maar kan het ook voor een deel voorkomen worden. Deze vorm van criminaliteit kan aangepakt worden door een combinatie van een aantal preventieve maatregelen. Denk hierbij aan goed geïnstrueerd winkelpersoneel, elektronische hulpmiddelen zoals beveiligingspoortjes en goed opgeleide winkelsurveillanten. Maar beveiliging van de winkel biedt hierbij ook een uitkomst.

Winkel surveillance camera

Security Noord Nieuwenhuis kan u van dienst zijn met winkelsurveillance. Onze beveiligers treden op als gastheer en gastvrouw in uw winkel. Zij zijn betrouwbaar, behulpzaam, representatief en vriendelijk voor uw klanten, maar waar nodig, doortastend in hun aanpak tegen diefstal en overlast. Om effectief te kunnen optreden worden de beveiligers voor winkelbewaking extra opgeleid in het aanhouden van verdachten.

Effectieve samenwerking

Door nauwe samenwerking met de politie van Noord-Nederland kan Security Noord Nieuwenhuis ervoor zorgen dat aanhoudingen snel en discreet worden verricht. Indien gewenst kunnen wij ook de aangiftes regelen bij de politie.

Heeft u een groter object wat om winkelsurveillance vraagt, zoals een winkelcentrum of een groepje winkels bij elkaar, dan is het mogelijk om een preventieve surveillancebeveiliger aan te stellen. Door middel van een portofoon is hij direct oproepbaar bij verdachte situaties. Deze vorm van beveiliging is niet alleen zeer aantrekkelijk omdat kosten gedeeld kunnen worden, maar ook omdat u dan altijd gegarandeerd bent van een betrouwbare beveiligingspartner.

Uw samenwerkingspartner op maat

Wilt u meer informatie over winkelbewaking en de verschillende mogelijkheden voor beveiliging in uw winkel? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Graag denken we met u mee over verschillende opties met aantrekkelijke prijzen.

Winkelbeveiliging offerte aanvragen

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Winkelsurveillance
Security slot
Security Noord Beveiliging