Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

security noord nieuwenhuis logo

Security Drenthe

Op zoek naar security in Drenthe?

Op zoek naar een professionele security in Drenthe voor uw zaak of evenement? Ga dan naar Security Noord Nieuwenhuis. Bij ons bent u op de juiste plek voor een goede security voor uw zaak of evenement in Drenthe. Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat is goedgekeurd door het Ministerie van Justitie.

Security Drenthe

Professionele beveiliging op maat

Met onze security in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen bieden wij onze klanten een professionele beveiliging op maat aan. Wij stemmen onze diensten altijd af op uw wensen. Als allround securitybedrijf bieden wij diverse beveiligingsdiensten aan. U kunt hierbij onder meer denken aan:

Daarnaast bied onze security in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe ook hondenbeveiliging aan. De hondengeleiders met honden kunnen worden ingezet bij evenement of als bewakers van terreinen en gebouwen. De inzet van honden en geleiders werkt zeer preventief. Verder bieden wij ook ad hoc beveiligingsdiensten aan en kunt u onze beveiligers inzetten als verkeersregelaars.

De gastheer van uw horecagelegenheid

Wanneer u een portier van Security Noord Nieuwenhuis inhuurt dan fungeert deze als de gastheer van uw horecagelegenheid. Hij handhaaft het beleid van uw zaak en houdt toezicht op de bezoekers. Zo loopt hij regelmatig controlerondes om te checken welke sfeer er hangt. Daarnaast signaleert hij ongepaste bezoekers en zorgt ervoor dat deze uit uw zaak verwijderd worden. Eventueel gebeurt dit in samenwerking met de politie.

Een veilig gevoel

Onze beveiligers nemen altijd een professionele werkhouding aan. Ze hanteren een stipte werkwijze en communiceren volgens duidelijke en korte lijnen. Dankzij hun jarenlange ervaring in het beveiligingswerk weten zij precies hoe ze moeten handelen tijdens een dreigende situatie. Hierdoor voelen uw klanten zich veilig in uw zaak of op uw evenement.

Hét visitekaartje van uw evenement

Eén van de beveiligingsdiensten die wij onze klanten aanbieden is evenementenbeveiliging. Hiermee voelen uw bezoekers zich veilig en welkom op uw evenement. Onze beveiligers zijn hét visitekaartje van uw evenement. Ze werken vriendelijk en accuraat en hebben oog voor uw bezoekers.

Meer weten over onze security in Drenthe? Bel of mail ons dan snel!

Wilt u graag meer informatie over onze professionele security in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via 06 284 009 18 en info@security-noord.nl. Of vul het contactformulier in op onze website. Met onze security in Drenthe bieden wij u altijd een dienst op maat aan.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Van den Hoed Eventmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis
Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord
0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord
info@security-noord.nl

menu phone 0512 358 804

Sitemap

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • Veiligheid voor alles
  • 10 Jaar ervaring
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging