Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

security noord nieuwenhuis logo

Security Friesland

Beveiligingsoplossingen op maat

Wanneer u denkt aan Security Friesland, denkt u ongetwijfeld aan Security Noord Nieuwenhuis. Als allround beveiligingsorganisatie kunt u al jarenlang bij ons terecht voor een enorme hoeveelheid aan beveiligingsdiensten. Doordat wij zijn gevestigd in het noorden van Nederland, werken wij voornamelijk in de noordelijke provincies. Zo kunnen wij voor u in Friesland een complete beveiligingsoplossing op maat aanbieden. Voor een uitstekende prijs kunt u van ons kwaliteit verwachten. Of het nu om een klein bedrijf of omvangrijke organisatie gaat, wij bieden de security die u zoekt.

Op basis van uw specifieke wensen

Voorafgaand aan iedere opdracht spreken wij uw specifieke wensen voor de security zorgvuldig door. Daarnaast kijken wij grondig naar uw situatie en sturen wij aan op een intensieve en productieve samenwerking. Zo kunnen wij u volledig voorzien in uw beveiligingsbehoefte en kunnen wij er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Daarnaast voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn wij in staat om de veiligheid van zowel personen als goederen te waarborgen.

Zeer breed dienstenpakket

Het dienstenpakket dat wij aanbieden is zeer breed. Dat houdt in dat winkels, horecagelegenheden, industriële organisaties en vele andere bedrijven bij ons terecht kunnen voor security en veiligheid. Zo kunnen wij bij u in Friesland onder andere het volgende realiseren:

Bij alle bovenstaande beveiligingsdiensten zorgen wij er voor dat deze volledig voldoen aan de voorwaarden zoals u die heeft gesteld en van te voren is afgesproken.

Vakbekwaam en servicegericht

Onze organisatie werkt in Friesland louter met vakbekwame en servicegerichte beveiligingsmedewerkers. Daarnaast zijn er een aantal elementen waar u ons bedrijf aan kunt herkennen. Zo profiteert u bij ons beveiligingsbedrijf van onder andere:

Wij staan voor u klaar!

U hoeft niet verder te zoeken naar andere specialisten op het gebied van security. Bij ons heeft u immers gevonden wat u zoekt. Welke vorm van beveiliging u ook wenst, wij hebben ongetwijfeld een passend aanbod voor u. Maak gerust een afspraak met ons beveiligingspersoneel en laat u vrijblijvend door ons informeren en adviseren over de security in Friesland. Wij staan met veel plezier voor u klaar.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Van den Hoed Eventmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis
Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord
0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord
info@security-noord.nl

menu phone 0512 358 804

Sitemap

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • Veiligheid voor alles
  • 10 Jaar ervaring
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging