Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

security noord nieuwenhuis logo

Security Groningen

Wij denken graag met u mee

Security in Groningen is tegenwoordig erg belangrijk. Vandaar dat het verstandig is om een deskundige organisatie in te schakelen om een optimale veiligheid en beveiliging te verkrijgen. Security Noord Nieuwenhuis is een beveiligingsbedrijf dat graag met u meedenkt om de beste veiligheidsoplossingen te realiseren. Wij zijn een beveiligingsorganisatie dat in de hele regio een grote bekendheid heeft opgebouwd. Inmiddels worden wij al jaren erkend door het Ministerie van Justitie, waardoor bedrijven in Groningen en omstreken te allen tijde kunnen rekenen op een betrouwbare security.

Kwaliteitswerk op maat

Wij hebben in het verleden voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in Groningen en omstreken mogen werken en een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan. Doordat wij voldoen aan de hoogste veiligheidsvereisten en onze diensten volledig afstemmen op onze klanten, kunt u kwaliteitswerk op maat van ons verwachten. U ontvangt van ons de security die u verdient, tegen een scherpe prijs. Zo weten wij niet alleen de veiligheid van personen te garanderen, maar zijn ook objecten en goederen bij ons in veilige handen.

Geschikt voor iedere beveiligingsklus

Er zijn een groot aantal securitydiensten die u bij ons bedrijf kunt afnemen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere: Slider1

Bij iedere beveiligingsklus worden onze diensten volledig afgestemd op de situatie en wensen van onze opdrachtgevers. Daardoor zijn wij in staat om precies de beveiligingsbehoefte in Groningen in te vervullen die u nodig heeft.

Gediplomeerd en ervaren

Onze organisatie werkt in Groningen met gediplomeerd en ervaren personeel dat te allen tijde servicegericht en adequaat optreedt. Duidelijkheid en een stipte werkwijze zijn belangrijke kenmerken van ons beveiligingsbedrijf. Door het hanteren van één centraal aanspreekpunt lukt het ons om een snel en effectief te communiceren. Hierdoor kan er spoedig en flexibel gehandeld worden, zodra dat nodig is.

Bel of mail ons vandaag nog

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze security diensten en een vrijblijvend advies willen ontvangen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij informeren u graag en stellen met plezier een gedetailleerde offerte voor u op. Op deze manier weet u exact wat u van ons kunt verwachten en hoeft u niet meer verder te zoeken naar andere beveiligingsorganisaties bij u in de buurt. Voor security in Groningen belt of e-mailt u met onze specialisten.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Van den Hoed Eventmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis
Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord
0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord
info@security-noord.nl

menu phone 0512 358 804

Sitemap

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • Veiligheid voor alles
  • 10 Jaar ervaring
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging