Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

De VCA/BHV Portiersdiensten van Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging op maat op uw bouwplaats

Steeds vaker wordt ervoor gekozen om beveiligers te plaatsen op bouwplaatsen. Zij vervullen hier de rol van een portier om uitvoerders in hun te taken te verlichten. De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis kunnen verschillende taken van de portiers overnemen. Denk bijvoorbeeld aan:

Het belang van VCA en BHV

Voor iedere bouwplaats is het van groot belang dat er mensen aanwezig zijn die bekend zijn met VCA en BHV. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is er op gericht om werknemers die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico veiliger te laten werken. VCA maakt mensen ervan bewust hoe ze risico’s kunnen beperken en welk gedrag en welke houding hierbij horen. BVH staat voor BedrijfsHulpVereniging. Een bhv’er is getraind om mensen in gevaarlijke situaties hulp te verlenen en in veiligheid te brengen. Het is daarom belangrijk dat er op elke bouwplaats mensen werken die expert zijn op het gebied van VCA en BHV. Onze beveiligers zijn hiervoor uitermate geschikt.

Korte lijnen en serieuze service

De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zijn ervaren, serieus en vriendelijk zonder de regels uit het oog te verliezen. Wij zorgen ervoor dat er vaste portiers op uw terrein zijn, zodat u weet wat u kunt verwachten. We vinden het daarbij erg belangrijk om duidelijke communicatie met u te hebben en korte lijnen aan te houden. Deze korte lijn hebben we ook met de belastingdienst zodat de paspoort of ID-kaart controle volgens de regels gaat.

Portiersfunctie ter plaatse

De overname van portierstaken kunnen uitgebreid of gecombineerd worden met taken die u als eigenaar of ondernemer nuttig acht. Uiteraard is het mogelijk om dit te overleggen. Neem gemakkelijk contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

VCA/BHV Portiersdiensten

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging