Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

logo security noord

Zorgbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis

Minder veiligheidsrisico’s door een zorgbeveiliger

Een zorginstelling is een plek waar vaak een brede doelgroep toegang tot heeft. Van hulpbehoevende mensen tot ouderen, en van dakloze mensen tot mensen die woonbegeleiding nodig hebben. Door veel verschillende mensen die zich in verschillende situaties bevinden is de kans groot dat begeleiders, personeel of bezoekers te maken krijgen met heftige emoties die met situaties of karakters gepaard gaan, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. Omdat een zorginstelling daardoor vatbaar is voor diverse veiligheidsrisico’s en het welzijn van personeel, cliënten en bezoekers van groot belang is, is het belangrijk dat de risico’s zoveel mogelijk worden geminimaliseerd.

Zorgbeveiliging door Security Noord

De zorgbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis

De zorgbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zijn speciaal getraind in het tijdig herkennen en minimaliseren van veiligheidsrisico’s. Door hun proactieve houding en hun actieve optreden zorgen zij ervoor dat een veilige omgeving gecreëerd wordt of dat een situatie hier snel weer naar teruggebracht wordt.

Door gastvrijheid, servicegerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden zullen zij een prettig indruk achterlaten bij een cliënt of bezoeker. Doorgaans leidt dit tot een beleving van gastvrijheid en veiligheid, waardoor er minder vaak heftige reacties ontstaan.

Beveiliging bij zorginstellingen

Security Noord Nieuwenhuis merk een duidelijke trend in de groeiende behoefte naar hulp in beveiliging bij zorginstelling. Door haar ervaring, professionele beveiligers en bewezen strategieën biedt zij graag haar diensten aan aan zorginstellingen die een extra (veiligheids)hand kunnen gebruiken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of vragen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Zorgbeveiliging offerte aanvragen

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord

Mail Security Noord

0512 358 804
 

info@security-noord.nl

Security Noord is zeer actief in:

Sitemap

 

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring

LinkedIn Security Noord

Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging