Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

security noord nieuwenhuis logo

Beveiliging Drenthe

Op zoek naar professionele beveiliging in Drenthe?

Voor een professionele beveiliging in Drenthe bent u bij Security Noord Nieuwenhuis helemaal aan het juiste adres. Ons bedrijf, dat beveiliging biedt in de provincie Drenthe, is door het Ministerie van Justitie goedgekeurd.

Beveiliging Drenthe

Beveiliging voor iedereen

Onze beveiliging in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe kenmerken zich door haar stipte werkwijze, duidelijke en korte lijnen en een professionele houding. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons ruime aanbod bieden wij altijd een passende beveiligingsoplossing voor ieder soort klant. Wij zijn dan ook een allround beveiligingsbedrijf.

Complete dienst op maat

Met onze beveiliging in de provincie Drenthe bieden wij onze klanten een complete dienst op maat aan. Hierbij kunt u onder meer denken aan objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, horecabeveiliging, bouwbewaking of winkelsurveillance. Verder kunt u ons ook ad hoc inzetten en regelen wij snel een verkeersregelaar voor u.

Visitekaartje van uw horecagelegenheid

Wanneer u ons inhuurt voor de beveiliging van uw horecagelegenheid dan maakt u een juiste keuze. Een portier van Security Noord Nieuwenhuis is dan de gastheer van uw zaak. Hij fungeert als het visitekaartje van uw bedrijf en houdt toezicht op de binnenkomende bezoekers. Deze portier handhaaft het beleid van uw horecagelegenheid op een correcte wijze. Daarnaast signaleert hij ongewenste bezoekers en verwijdert deze op gepaste wijze. Hij houdt toezicht op uw zaak en in geval van een calamiteit of een vechtpartij zal hij ingrepen, al dan niet in samenwerking met de politie. Door een portier van ons beveiligingsbedrijf in te zetten, bent u ervan verzekerd dat ongepaste gasten uw zaak niet binnenkomen.

Een succesvol evenement

Om een evenement tot een succes te maken, is het een vereiste dat deze goed beveiligd is. Hiervoor bent u bij Security Noord Nieuwenhuis op de goede plek. Onze beveiliging is hét visitekaartje van uw evenement. Hierdoor voelen uw bezoekers zich veilig en welkom. Onze beveiligers hebben een jarenlange ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging en weten dan ook precies op welke wijze zij, als team, toezicht op uw evenement moeten houden.

Meer weten over beveiliging in Drenthe? Bel ons vandaag nog!

Wilt u meer weten over onze beveiliging in de provincie Drenthe, Groningen of Friesland? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u dan graag meer over de diensten die wij aanbieden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 284 009 18 of stuur een mail naar info@security-noord.nl. Of vul het contactformulier in op onze website. Met onze beveiliging in Drenthe, bieden wij u een dienst op maat aan.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Van den Hoed Eventmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis
Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord
0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord
info@security-noord.nl

menu phone 0512 358 804

Sitemap

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • Veiligheid voor alles
  • 10 Jaar ervaring
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging