Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

security noord nieuwenhuis logo

Beveiliging Friesland

Een compleet pakket op maat

Als het gaat om beveiliging Friesland denken steeds meer bedrijven aan de beveiligingsdiensten van Security Noord Nieuwenhuis. Wij hebben inmiddels voor een groot aantal opdrachtgevers mogen werken en hebben veel ervaring opgedaan. Doordat wij voornamelijk in Friesland, Groningen en Drenthe werkzaam zijn, hebben wij een enorme regionale kennis opgebouwd. In combinatie met ons gediplomeerde personeel en de grote mate van flexibiliteit, zijn wij in staat om te voldoen aan de strengste veiligheidseisen van vandaag de dag. Op het gebied van beveiliging kunnen wij u een compleet pakket op maat aanbieden.

Werkzaam op basis van uw wensen

Als jaren zijn wij een erkend beveiligingsbedrijf dat is gekeurd door het Ministerie van Justitie. Daarmee heeft u de zekerheid dat u te maken heeft met professionele en betrouwbare beveiligers. Het maakt voor ons geen verschil welke beveiligingsdienst u bij ons afneemt, wij zorgen er ten aller tijde voor dat de veiligheid van uw mensen en goederen optimaal is. Wij besteden veel aandacht aan de onderlinge communicatie en zorgen er graag voor dat wij werken op basis van uw wensen. Daarmee kunnen wij in goed vertrouwen met u samen werken en ontvangt u de veiligheid en beveiliging die u in Friesland zoekt.

Groot aantal beveiligingsdiensten

Wij zijn gespecialiseerd in een groot aantal beveiligingsdiensten. Hieronder hebben wij deze voor u op een rij gezet:

Al deze diensten voeren wij volledig in samenspraak uit met onze klanten in Friesland. Zo voldoen wij met onze beveiliging aan uw specifieke beveiligingsbehoefte en kunt u profiteren van een dienstverlening op maat.

Snel en adequaat

Ons personeel is uiterst professioneel en vakkundig. Zo kunt u er van op aan dat wij een stipte werkwijze hanteren en te allen tijde duidelijkheid verschaffen oer uw beveiliging. Door servicegericht te handelen en korte lijnen te hanteren, kunnen wij snel en adequaat communiceren. Dat stelt ons in de gelegenheid om de beveiliging in Friesland naar een hoger niveau te brengen. Maak gerust eens kennis met ons beveiligingsbedrijf en laat u informeren over de mogelijkheden die wij in Friesland kunnen bieden op het gebied van beveiliging.

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Van den Hoed Eventmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis
Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord
0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord
info@security-noord.nl

menu phone 0512 358 804

Sitemap

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • Veiligheid voor alles
  • 10 Jaar ervaring
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging