Security Noord, Kwalitatief maatwerk in veiligheidsoplossingen

Met trots 20 jaar ervaring


Directeur en eigenaar Hans Nieuwenhuis is al sinds 2002 actief in het beveiligingsvak. Waar hij in eerste instantie overwoog om een bijdrage te leveren aan de politie is hij uiteindelijk, met erg veel plezier, in de beveiligingsbranche terechtgekomen.

En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: Security Noord Nieuwenhuis is met bijna 20 jaar ervaring met recht een allround beveiligingsbedrijf. Voor zowel particuliere klanten als bedrijven, zet zij zich in bij onder andere calamiteiten, bouwbedrijven en evenementen. Hier staan de beveiligers altijd met plezier, met professionaliteit en onder het motto ‘veiligheid voor alles’.

Team Security Noord

Dynamische beveiliging

Voor Security Noord Nieuwenhuis is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook op de juiste manier omgaan met verschillende doelgroepen. Hoewel confrontaties in de praktijk niet altijd even prettig zijn, werken de beveiligers van Security Noord, mede door de diversiteit en de vaak ook positieve ontmoetingen, met veel plezier. Met hun vaak prominente rol op locaties kunnen zij bijdragen aan een goed gevoel en een luisterend oor bieden. Wel blijven zij altijd professioneel, om zo op optimale wijze veiligheid te kunnen bieden.

Beveiliging met boot door Security Noord

Bewezen strategieën

Anders dan bij de meeste beveiligingsbedrijven vindt Security Noord Nieuwenhuis het erg belangrijk dat hun beveiligers niet alleen zorgen dat de omgeving veilig is, maar ook dat anderen op een fijne manier kunnen vertrouwen op hun diensten. In de praktijk komt dat er vaak op neer dat de beveiligers van Security Noord eerder vooraan in de polonaise te vinden zijn, dan met de armen over elkaar en een strenge blik aan de rand van het feest. Juist door deze instelling blijken confrontaties vaker uit te blijven en worden vervelende situaties al snel ondervangen en omgedraaid.

Beveiliging door Security Noord

Werken met ervaren professionals

Om diensten op deze wijze aan te kunnen bieden werkt Security Noord met ervaren professionals; beveiligers die niet op zoek zijn naar confrontaties en het vak in de vingers hebben. Om deze unieke werkwijze door te geven is Security Noord Nieuwenhuis sinds 2016 een erkend leerbedrijf en ontvangt regelmatig studenten van het ROC Friese Poort. Tijdens de stage krijgen studenten de beste mogelijk praktijkopleiding waardoor het uitzicht op een baan groter wordt. Op deze manier levert Security Noord een bijdrage aan de begeleiding en ontwikkeling van nieuwe vakmensen.

Waarom Security Noord

Veiligheid boven alles

De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis dragen er zorg voor dat bezoekers of eigenaren zich zo veilig mogelijk voelen. Zij krijgen vervelende situaties snel weer onder controle. De veiligheid is compleet gewaarborgd, ook door een optimale samenwerking met de politie. Benieuwd naar de situaties van Security Noord Nieuwenhuis?

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing