Beveiligingsbedrijf Drenthe

Beveiligingsbedrijf Drenthe - Security Noord Nieuwenhuis

Een professioneel beveiligingsbedrijf in Drenthe nodig? Dan bent u hiervoor bij Security Noord Nieuwenhuis op de juiste plek. Wij zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf in de provincie Drenthe en wij zijn goedgekeurd door het Ministerie van Justitie. Dit betekent dus dat wij onze beveiligingsdiensten op een professionele en deskundige wijze aanbieden.

Een allround beveiligingsbedrijf

Met onze security in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen bieden wij onze klanten een professionele beveiliging op maat aan. Wij stemmen onze diensten altijd af op uw wensen. Als allround beveiligingsbedrijf bieden wij diverse beveiligingsdiensten aan. U kunt hierbij onder meer denken aan:

Horecabeveiliging
Een horecabeveiliger zorgt ervoor dat uw bezoekers een prettige ervaring hebben in uw zaak, zonder dat zij last hebben van vervelende bezoekers die ongepast gedrag vertonen. Wij handhaven professioneel het beleid in uw horecagelegenheid.

Evenementenbeveiliging
Organiseert u een sport- of muziekevenement in uw gemeente in Drenthe? Ons beveiligingsbedrijf houdt graag een oogje in het zeil, bijvoorbeeld met behulp van een camerawagen of een aantal honden. De veiligheid van uw bezoekers moet immers gegarandeerd kunnen worden.

Bouwbeveiliging
De bouwsector in Drenthe is vaker dan haar lief is slachtoffer van diefstal of vandalisme. Wij schieten u graag te hulp met de beveiliging van uw bouwplaats.

Objectbeveiliging
Bent u op zoek naar beveiligers voor uw kantoor of bedrijfspand? Security Noord verzorgt het gehele plaatje, van de openings- en sluitronde tot het ontvangen en registreren van bezoekers.

Winkelsurveillance
Vreest u diefstal of inbraak in uw winkel? Neem dan contact op met ons beveiligingsbedrijf. Onze beveiligers uit de regio Drenthe werken zowel preventief als oplossend.

Diensten op het gebied van VCA / BHV
Wij beschikken over beveiligers die bekwaam zijn op het gebied van VCA en BHV. Zij verhogen de veiligheid bij uw bedrijf of bouwplaats aanzienlijk.

Daarnaast bieden wij in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe ook hondenbeveiliging aan. De hondengeleiders met honden kunnen worden ingezet bij evenement of als bewakers van terreinen en gebouwen. De inzet van honden en geleiders werkt zeer preventief. Verder verzorgen wij als beveiligingsbedrijf ook ad hoc beveiligingsdiensten en kunt u onze beveiligers inzetten als verkeersregelaars.

Het visitekaartje van uw bedrijf

Onze beveiligingsmensen hebben een jarenlange ervaring in het vak. Zij stellen zich altijd klantvriendelijk op en zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Ze hebben een professionele houding, werken stipt volgens de regels en communiceren volgens korte en directe lijnen.
Een veilig evenement

Een van de diensten die wij aanbieden is evenementenbeveiliging. Met onze beveiliging voelen uw bezoekers zich thuis en welkom op uw evenement in Drenthe. Ze werken accuraat en vriendelijk. Dankzij hun jarenlange ervaring zijn ze volledig op elkaar ingespeeld en werken ze samen als een echt team.

Beveiliging uw horecagelegenheid

Als u een portier van ons beveiligingsbedrijf inhuurt dan fungeert deze als de gastheer van uw zaak. Hij houdt toezicht op de binnenkomende bezoekers en handhaaft het beleid van uw horecagelegenheid op de juiste manier. Als ervaren beveiliger heeft hij oog voor uw bezoekers. Verder signaleert hij ongepaste bezoekers snel en zorgt ervoor dat deze uit uw zaak verwijderd worden. Eventueel in samenwerking met de politie. Dankzij deze strikte manier van werken, voelen uw gasten zich veilig in uw zaak.

Wilt u ons beveiligingsbedrijf in Drenthe inhuren? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de diensten van ons beveiligingsbedrijf in de provincie Drenthe? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij komen dan graag eens bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website, via het telefoonnummer 06 284 009 18 of stuur een mail naar info@security-noord.nl. Ons allround beveiligingsbedrijf in Drenthe biedt u altijd een dienst op maat aan.

Een professioneel beveiligingsbedrijf in Drenthe nodig? Dan bent u hiervoor bij Security Noord Nieuwenhuis op de juiste plek. Wij zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf in de provincie Drenthe en wij zijn goedgekeurd door het Ministerie van Justitie. Dit betekent dus dat wij onze beveiligingsdiensten op een professionele en deskundige wijze aanbieden.

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing