Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

logo security noord

Beveiligingsbedrijf Drenthe

Een professioneel beveiligingsbedrijf in Drenthe nodig? Dan bent u hiervoor bij Security Noord Nieuwenhuis op de juiste plek. Wij zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf in de provincie Drenthe en wij zijn goedgekeurd door het Ministerie van Justitie. Dit betekent dus dat wij onze beveiligingsdiensten op een professionele en deskundige wijze aanbieden.

Beveiligingsbedrijf Drenthe

Een allround beveiligingsbedrijf

Met onze security in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen bieden wij onze klanten een professionele beveiliging op maat aan. Wij stemmen onze diensten altijd af op uw wensen. Als allround beveiligingsbedrijf bieden wij diverse beveiligingsdiensten aan. U kunt hierbij onder meer denken aan:

Daarnaast bied onze beveiliging in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe ook hondenbeveiliging aan. De hondengeleiders met honden kunnen worden ingezet bij evenement of als bewakers van terreinen en gebouwen. De inzet van honden en geleiders werkt zeer preventief. Verder bieden wij ook ad hoc beveiligingsdiensten aan en kunt u onze beveiligers inzetten als verkeersregelaars.

Het visitekaartje van uw bedrijf

Onze beveiligingsmensen hebben een jarenlange ervaring het vak. Zij stellen zich altijd klantvriendelijk op en zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Ze hebben een professionele houding, werken stipt volgens de regels en communiceren volgens korte en directe lijnen.

Een veilig evenement

Een van de diensten die wij aanbieden is evenementenbeveiliging. Met onze beveiliging voelen uw bezoekers zich thuis en welkom op uw evenement. Ze werken accuraat en vriendelijk. Dankzij hun jarenlange ervaring zijn ze volledig op elkaar ingespeeld en werken ze samen als een echt team.

Beveiliging uw horecagelegenheid

Als u een portier van ons beveiligingsbedrijf inhuurt dan fungeert deze als de gastheer van uw zaak. Hij houdt toezicht op de binnenkomende bezoekers en handhaaft het beleid van uw horecagelegenheid op de juiste manier. Als ervaren beveiliger heeft hij oog voor uw bezoekers. Verder signaleert hij ongepaste bezoekers snel en zorgt ervoor dat deze uit uw zaak verwijderd worden. Eventueel in samenwerking met de politie. Dankzij deze strikte manier van werken, voelen uw gasten zich veilig in uw zaak.

Wilt u ons beveiligingsbedrijf in Drenthe inhuren? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de diensten van ons beveiligingsbedrijf in de provincie Friesland of Drenthe? Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij komen dan graag eens bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website, via het telefoonnummer 06 284 009 18 of stuur een mail naar info@security-noord.nl. Ons allround beveiligingsbedrijf in Drenthe biedt u altijd een dienst op maat aan.

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord

Mail Security Noord

0512 358 804
 

info@security-noord.nl

Security Noord is zeer actief in:

Sitemap

 

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring

LinkedIn Security Noord

Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging