Cases: dit is hoe wij werken

Zorgbeveiliging met beleid

In de zorgsector is agressie een probleem, dat niet langer onder het vloerkleed wordt geschoven. Zorgverleners aanvallen, het meubilair kapot slaan, zorginstellingen willen er erg graag vanaf. En dit lukt gelukkig goed met de juiste inzet van beveiligers. Ze zorgen zo voor rust, bieden zorgverleners veiligheid en geven cliënten duidelijkheid: agressie wordt niet getolereerd.

Benieuwd naar op welke manier wij dit aanpakken? Lees dan onze case waarin we meer vertellen.


Fulltime Sneekweek

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is één van onze favoriete klussen van het jaar. Sinds 2014 is Security Noord Nieuwenhuis onderdeel van deze feestweek, met als belangrijkste taak om het starteiland te beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Benieuwd naar hoe wij de veiligheid van feestgangers garanderen tijdens deze feestweek? Lees dan onze case waarin we meer vertellen.


De explosieflat van Drachten

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Benieuwd naar de rest van dit verhaal, en hoe wij deze uitdaging hebben aangepakt? Lees dan onze cases waarin we onze camerawagen actief hebben ingezet.


Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing