Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

security noord nieuwenhuis logo

Beveiligingsbedrijf Friesland

Vind hier een beveiligingsbedrijf in Friesland

Op zoek naar een goed beveiligingsbedrijf in Friesland? Neem dan eens contact op met Security Noord Nieuwenhuis. Bij ons bent u op de juiste plek voor een accurate en professionele beveiliging van uw evenement, terrein of horecagelegenheid. Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat werkzaam is in de provincie Drenthe.

Beveiligingsbedrijf Friesland

Goedgekeurd door het Ministerie van Justitie

Security Noord Nieuwenhuis is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat diensten aanbiedt in Friesland, Drenthe en Groningen. Ons bedrijf is goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en we bieden onze beveiligingsdiensten op een deskundige en professionele wijze aan.

Een allround beveiligingsbedrijf

Als allround beveiligingsbedrijf zijn wij werkzaam in de provincie Friesland. Hier bieden wij onze diensten aan diverse soorten klanten aan. De diensten stemmen wij altijd af op de behoeftes van een klant. Wij bieden onder meer de volgende diensten aan:

Verder bieden wij ook ad hoc diensten aan. Hierbij bieden wij u een snelle beveiliging in geval van inbraak, een defecte alarminstallatie of een andere calamiteit.

Een veilig evenement

Eén van de beveiligingsdiensten die wij, als beveiligingsbedrijf in de provincie Friesland, aanbieden is evenementenbeveiliging. Door onze beveiligers in te huren, voelen uw bezoekers zich veilig en welkom op uw evenement. De beveiligers hebben een jarenlange ervaring in het beveiligen van evenementen en zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Ze werken dan ook samen als een echt, hecht team.

Hét visitekaartje van uw horecazaak

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u dat uw bezoekers zich veilig voelen? Huur dan een beveiliger in van Security Noord Nieuwenhuis. Wanneer u een beveiliger van ons beveiligingsbedrijf inhuurt dan is deze hét visitekaartje van uw zaak. Hij zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers uw zaak niet binnenkomen. Als een situatie uit de hand dreigt te lopen, werkt hij samen met de politie. Dankzij deze strikte en professionele manier van werken, voelen uw gasten zich welkom en ontspannen in uw zaak.

Meer weten over ons beveiligingsbedrijf in Friesland? Bel of mail ons dan!

Meer weten over de diensten die ons beveiligingsbedrijf in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe aanbiedt? Bel of mail ons dan even. Wij zijn bereikbaar via 06 284 009 18 en info@security-noord.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Als allround beveiligingsbedrijf in Friesland verzekeren wij u dat wij u altijd een dienst op maat aanbieden.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Van den Hoed Eventmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis
Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord
0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord
info@security-noord.nl

menu phone 0512 358 804

Sitemap

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • Veiligheid voor alles
  • 10 Jaar ervaring
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging