Beveiligingsbedrijf Friesland

Beveiligingsbedrijf Friesland - Security Noord Nieuwenhuis

Op zoek naar een goed beveiligingsbedrijf in Friesland? Neem dan eens contact op met Security Noord Nieuwenhuis. Bij ons bent u op de juiste plek voor een accurate en professionele beveiliging van uw evenement, terrein of horecagelegenheid. Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat werkzaam is in de provincie Friesland.

Goedgekeurd door het Ministerie van Justitie

Security Noord Nieuwenhuis is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat diensten aanbiedt in Friesland, Drenthe en Groningen. Ons bedrijf is goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en we bieden onze beveiligingsdiensten op een deskundige en professionele wijze aan.

Beveiligingsbedrijf werkzaam op basis van uw wensen

Als jaren zijn wij een erkend beveiligingsbedrijf. Daarmee heeft u de zekerheid dat u te maken heeft met professionele en betrouwbare beveiligers. Het maakt voor ons geen verschil welke beveiligingsdienst u bij ons afneemt, wij zorgen er te allen tijde voor dat de veiligheid van uw mensen en goederen optimaal is geregeld. Wij besteden veel aandacht aan de onderlinge communicatie en werken op basis van uw wensen. Daardoor kunnen wij in goed vertrouwen met u samenwerken en ontvangt u de veiligheid en beveiliging die u in Friesland zoekt.

Beveiligingsdiensten

Het dienstenpakket dat wij als beveiligingsbedrijf aanbieden is zeer breed. Dat houdt in dat winkels, horecagelegenheden, industriële organisaties en vele andere bedrijven bij ons terecht kunnen voor security en veiligheid. Zo realiseren wij bij u in Friesland onder andere het volgende:

Objectenbeveiliging
Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw kantoor of bedrijfspand. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat hebben we alles onder controle.

Evenementenbeveiliging
De beveiliging van uw evenement in Friesland is in goede handen bij Security Noord. Op uw verzoek zetten wij verkeersregelaars of beveiligers met honden in.

Beveiliging met honden
Een beveiliger met hond zorgt voor een verhoogd gevoel van veiligheid op ieder evenement of terrein in Friesland. Onze beveiligers en hun honden zijn zeer ervaren.

Horecabeveiliging
Wij treden graag op als portier in uw horecagelegenheid en zorgen ervoor dat een bezoek aan uw restaurant of café prettig en veilig verloopt.

Ad Hoc Beveiliging Friesland
Met spoed een beveiligingsbedrijf nodig door een calamiteit? Wij zijn in Friesland altijd razendsnel bij u op locatie.

Winkelsurveillance
Security Noord houdt graag een oogje in het zeil in uw winkelpand. Zo voorkomen we winkeldiefstal en andere ongewenste zaken.

Diensten op het gebied van VCA / BHV
Als beveiligingsbedrijf hebben we kennis van VCA en BHV hoog in het vaandel staan. U kunt erop vertrouwen dat onze beveiligers hierin bekwaam zijn.

Bouwplaatsbewaking
Een bouwplaats wil nog wel eens een grote aantrekkingskracht hebben op ongenode gasten, zeker ’s nachts. Laat ons de beveiliging verzorgen, dan zijn indringers verleden tijd.

Verkeersregelaars
Ook het regelen van verkeer behoort tot het dienstenpakket van onze beveiligers. Wij leiden het verkeer op een professionele manier in goede banen.

Al deze diensten voeren wij volledig in samenspraak uit met onze klanten in Friesland. Zo voldoen wij met onze beveiliging aan uw specifieke beveiligingsbehoefte en kunt u profiteren van een dienstverlening op maat.

Vakbekwaam en servicegericht

Onze organisatie werkt in Friesland louter met vakbekwame en servicegerichte beveiligingsmedewerkers. Daarnaast zijn er een aantal elementen waar u ons bedrijf aan kunt herkennen. Zo profiteert u bij ons beveiligingsbedrijf van onder andere:

  • Een stipte werkwijze
  • Een professionele houding
  • Helderheid
  • Korte communicatielijnen

Wij staan voor u klaar!

U hoeft niet verder te zoeken naar andere specialisten op het gebied van security. Bij ons heeft u immers gevonden wat u zoekt. Welke vorm van beveiliging u ook wenst, wij hebben ongetwijfeld een passend aanbod voor u. Meer weten over de diensten die ons beveiligingsbedrijf in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe aanbiedt? We zijn bereikbaar via 06 284 009 18 en info@security-noord.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Als allround beveiligingsbedrijf in Friesland verzekeren wij u dat wij u altijd een dienst op maat aanbieden.

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een ... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Secur... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.