Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Beveiligingsbedrijf Friesland

Op zoek naar een goed beveiligingsbedrijf in Friesland? Neem dan eens contact op met Security Noord Nieuwenhuis. Bij ons bent u op de juiste plek voor een accurate en professionele beveiliging van uw evenement, terrein of horecagelegenheid. Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat werkzaam is in de provincie Friesland.

Beveiligingsbedrijf Friesland

Goedgekeurd door het Ministerie van Justitie

Security Noord Nieuwenhuis is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat diensten aanbiedt in Friesland, Drenthe en Groningen. Ons bedrijf is goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en we bieden onze beveiligingsdiensten op een deskundige en professionele wijze aan.

Beveiligingsbedrijf werkzaam op basis van uw wensen

Als jaren zijn wij een erkend beveiligingsbedrijf. Daarmee heeft u de zekerheid dat u te maken heeft met professionele en betrouwbare beveiligers. Het maakt voor ons geen verschil welke beveiligingsdienst u bij ons afneemt, wij zorgen er te allen tijde voor dat de veiligheid van uw mensen en goederen optimaal is geregeld. Wij besteden veel aandacht aan de onderlinge communicatie en zorgen er graag voor dat wij werken op basis van uw wensen. Daarmee kunnen wij in goed vertrouwen met u samenwerken en ontvangt u de veiligheid en beveiliging die u in Friesland zoekt.

Beveiligingsdiensten

Het dienstenpakket dat wij als beveiligingsbedrijf aanbieden is zeer breed. Dat houdt in dat winkels, horecagelegenheden, industriële organisaties en vele andere bedrijven bij ons terecht kunnen voor security en veiligheid. Zo realsieren wij bij u in Friesland onder andere het volgende:

Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw kantoor of bedrijfspand. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat hebben we alles onder controle.

De beveiliging van uw evenement in Friesland is in goede handen bij Security Noord. Als u dat wilt zetten we ook verkeersregelaars of beveiligers met honden in.

Een beveiliger met hond wekt ontzag en zorgt voor een verhoogd gevoel van veiligheid op ieder evenement of terrein in Friesland. Onze beveiligers en hun honden zijn zeer ervaren.

Wij treden graag op als portier in uw horecagelegenheid en zorgen ervoor dat de dag in uw restaurant of café prettig en veilig verloopt.

Met spoed een beveiligingsbedrijf nodig door een calamiteit? Wij zijn in Friesland altijd razendsnel bij u op locatie.

Security Noord houdt graag een oogje in het zeil in uw winkelpand. Zo voorkomen we winkeldiefstal en andere ongewenste zaken.

Als beveiligingsbedrijf hebben we kennis van VCA en BHV hoog in het vaandel staan. U kunt erop vertrouwen dat onze beveiligers hierin bekwaam zijn.

Een bouwplaats wil nog wel eens een grote aantrekkingskracht hebben op ongenode gasten, zeker ’s nachts. Laat ons de beveiliging verzorgen, dan is dat wel verleden tijd.

Ook het regelen van verkeer behoort tot het dienstenpakket van onze beveiligers. Wij leiden professioneel het verkeer in goede banen.

Al deze diensten voeren wij volledig in samenspraak uit met onze klanten in Friesland. Zo voldoen wij met onze beveiliging aan uw specifieke beveiligingsbehoefte en kunt u profiteren van een dienstverlening op maat.

Vakbekwaam en servicegericht

Onze organisatie werkt in Friesland louter met vakbekwame en servicegerichte beveiligingsmedewerkers. Daarnaast zijn er een aantal elementen waar u ons bedrijf aan kunt herkennen. Zo profiteert u bij ons beveiligingsbedrijf van onder andere:

Wij staan voor u klaar!

U hoeft niet verder te zoeken naar andere specialisten op het gebied van security. Bij ons heeft u immers gevonden wat u zoekt. Welke vorm van beveiliging u ook wenst, wij hebben ongetwijfeld een passend aanbod voor u. Meer weten over de diensten die ons beveiligingsbedrijf in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe aanbiedt? We zijn bereikbaar via 06 284 009 18 en info@security-noord.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Als allround beveiligingsbedrijf in Friesland verzekeren wij u dat wij u altijd een dienst op maat aanbieden.

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging