Beveiliging op maat bij Security Noord

Hét beveiligingsbedrijf van Noord Nederland

Hét beveiligingsbedrijf van Noord Nederland - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis staat voor u klaar. Voor ons is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook op de juiste manier omgaan met mensen. Hoewel de confrontaties in de praktijk niet altijd even prettig zijn werken de beveiligers van Security Noord, mede door de diversiteit en de vaak ook positieve ontmoetingen, met veel plezier.

Hans Nieuwenhuis, directeur Security Noord: "Anders dan bij de meeste beveiligingsbedrijven vinden wij het erg belangrijk dat beveiligers niet alleen zorgen dat de boel veilig is, maar ook dat anderen op een fijne manier kunnen vertrouwen op onze diensten."

"In de praktijk komt het er vaak op neer dat onze beveiligers eerder vooraan in de polonaise te vinden zijn, dan met de armen over elkaar en een norse blik aan de rand van het feest. Juist door deze instelling blijken confrontaties vaker uit te blijven en worden vervelende situaties al snel ondervangen en omgedraaid."

Mogen wij ook bijdragen aan uw veiligheid?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn beschikbaar voor onder andere:

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.