Beveiliging op maat bij Security Noord

Hét beveiligingsbedrijf van Noord Nederland

Hét beveiligingsbedrijf van Noord Nederland - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis staat voor u klaar. Voor ons is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook op de juiste manier omgaan met mensen. Hoewel de confrontaties in de praktijk niet altijd even prettig zijn werken de beveiligers van Security Noord, mede door de diversiteit en de vaak ook positieve ontmoetingen, met veel plezier.

Hans Nieuwenhuis, directeur Security Noord: "Anders dan bij de meeste beveiligingsbedrijven vinden wij het erg belangrijk dat beveiligers niet alleen zorgen dat de boel veilig is, maar ook dat anderen op een fijne manier kunnen vertrouwen op onze diensten."

"In de praktijk komt het er vaak op neer dat onze beveiligers eerder vooraan in de polonaise te vinden zijn, dan met de armen over elkaar en een norse blik aan de rand van het feest. Juist door deze instelling blijken confrontaties vaker uit te blijven en worden vervelende situaties al snel ondervangen en omgedraaid."

Mogen wij ook bijdragen aan uw veiligheid?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn beschikbaar voor onder andere:

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis - Security Noord Nieuwenhuis

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis

Webshop voor beveiliging Het was u misschien al opgevallen, maar sinds kort heeft Security Noord ook een webshop! In deze vindt u diverse soorten camera's die helpen bij de beveiliging in en rondom ee... lees verder »

Bijna verhuizen - fotoreportage - Security Noord Nieuwenhuis

Bijna verhuizen - fotoreportage

In een eerder nieuwsbericht lieten we al weten dat we binnenkort gaan verhuizen. As we speak wordt er druk aan ons nieuwe pand gewerkt. Waar eerst nog niets stond wordt nu razendsnel iets gigantisch n... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.