Beveiliging op maat bij Security Noord

Hét beveiligingsbedrijf van Noord Nederland

Hét beveiligingsbedrijf van Noord Nederland - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Security Noord Nieuwenhuis staat voor u klaar. Voor ons is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook op de juiste manier omgaan met mensen. Hoewel de confrontaties in de praktijk niet altijd even prettig zijn werken de beveiligers van Security Noord, mede door de diversiteit en de vaak ook positieve ontmoetingen, met veel plezier.

Hans Nieuwenhuis, directeur Security Noord: "Anders dan bij de meeste beveiligingsbedrijven vinden wij het erg belangrijk dat beveiligers niet alleen zorgen dat de boel veilig is, maar ook dat anderen op een fijne manier kunnen vertrouwen op onze diensten."

"In de praktijk komt het er vaak op neer dat onze beveiligers eerder vooraan in de polonaise te vinden zijn, dan met de armen over elkaar en een norse blik aan de rand van het feest. Juist door deze instelling blijken confrontaties vaker uit te blijven en worden vervelende situaties al snel ondervangen en omgedraaid."

Mogen wij ook bijdragen aan uw veiligheid?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn beschikbaar voor onder andere:

SC Cambuur gaat samenwerking aan met Security Noord Nieuwenhuis - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

SC Cambuur gaat samenwerking aan met Security Noord Nieuwenhuis

SC Cambuur en Security Noord Nieuwenhuis: een dreamteam op en naast het veld Nieuws, nieuws: Security noord gaat in het voetbalseizoen 2018/2019 aan de slag met de beveiliging van SC Cambuur. Tijdens ... lees verder »

Security Noord Nieuwenhuis gaat verhuizen! - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Security Noord Nieuwenhuis gaat verhuizen!

Security Noord Nieuwenhuis gaat begin 2019 verhuizen naar een nieuw bedrijfspand aan de Ottolaan te Drachten welke op dit moment in aanbouw is. Via onze website willen wij u graag op de hoogte houden ... lees verder »