Beveiliging op maat bij Security Noord

Hét beveiligingsbedrijf van Noord Nederland

Hét beveiligingsbedrijf van Noord Nederland - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord B.V. staat voor u klaar. Voor ons is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook op de juiste manier omgaan met mensen. Hoewel de confrontaties in de praktijk niet altijd even prettig zijn werken de beveiligers van Security Noord, mede door de diversiteit en de vaak ook positieve ontmoetingen, met veel plezier.

Hans Nieuwenhuis, directeur Security Noord: "Anders dan bij de meeste beveiligingsbedrijven vinden wij het erg belangrijk dat beveiligers niet alleen zorgen dat de boel veilig is, maar ook dat anderen op een fijne manier kunnen vertrouwen op onze diensten."

"In de praktijk komt het er vaak op neer dat onze beveiligers eerder vooraan in de polonaise te vinden zijn, dan met de armen over elkaar en een norse blik aan de rand van het feest. Juist door deze instelling blijken confrontaties vaker uit te blijven en worden vervelende situaties al snel ondervangen en omgedraaid."

Mogen wij ook bijdragen aan uw veiligheid?
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn beschikbaar voor onder andere:

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing