Onze partners

Bekijk hieronder de partners van Security Noord Nieuwenhuis.

Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

De Politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat. Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in, als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven. Waakzaam en dienstbaar.

www.politie.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Bouwatch: Tijdelijke beveiliging of Bouwplaatsbeveiliging is tegenwoordig helaas noodzaak. Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks veel geld en frustratie door inbraak, vernieling en vertraging. Bouwatch biedt hierin een oplossing. Het beveiligen van locaties was nog nooit zo snel en slim met dit unieke systeem.

www.bouwatch.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Van Wijnen weet als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Van Wijnen helpt mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van wonen, werken, leren en leven verhogen. Ze ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden. Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. Dat is meer dan bouwen.

www.vanwijnen.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Bork Sloopwerken: Inzicht, precisie, deskundigheid en uitgebreide kennis van relevante wet- en regelgeving. Elementen die de Brok Groep tot in de puntjes beheerst. Van slopen, recycling, asbest- en brandschadesanering tot stofarme renovatiesloot: in alle gevallen staan kwaliteit, veiligheid, milieu en een persoonlijke relatie voorop.

www.borkgroep.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

ZuidOostZorg heeft als uitgangspunt in het nieuwe zorglandschap: de klant thuis. Zelfregie, zelfmanagement en e-health zijn belangrijk voor goede ondersteuning. Dit vraagt een andere manier van organiseren van de zorg- en dienstverlening. Samen met andere zorgorganisaties bouwt zij aan een nieuwe zorg die het verschil maakt.

www.zuidoostzorg.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

LeolighT zorgt voor de doorvertaling van business naar marketing. Bijvoorbeeld van het schrijven van een bedrijfsverhaal, of bij die ene tekst die jij in je hoofd hebt maar waarvan je geen idee hebt hoe je dat op papier moet zetten. Of wanneer je website gevuld moet worden, maar je daar helemaal geen zin/tijd voor hebt!

www.leolight.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Onder Zorggroep Alliade vallen negen zorgpartners. Zij zijn deskundigen op het gebied van gehandicaptenzorg, ouderenzorg, arbeidsreïntegratie, orthopedagogische behandeling en thuiszorg. Alliade faciliteert en verbindt haar zorgpartners. De levenskwaliteit van cliënten staat daarbij altijd voorop.

www.alliade.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Ausnutria Hyproca heeft een geschiedenis van ruim 100 jaar. Vanuit Nederland, het zuivelhart van de wereld, bedient Ausnutria Hyproca de internationale markt. Van private label productie tot verkoop van eigen merken. Ausnutria Hyproca is er voor zowel de consument als de zakelijke klant.

www.ausnutria-hyproca.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Combi-com is uw partner voor een geslaagd evenement! Met de verhuur van portofoons, mobilofoons en telecommunicatieapparatuur, hulp op het gebied van support, verkoop, onderhoud en reparatie en daarnaast de nodige risicoanalyse is een evenement gegarandeerd compleet.

www.combi-com.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Vellinga Events is een evenementenbureau in Friesland, welke garant staat voor persoonlijke kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid. Vellinga Events organiseert aan de hand van wensen. Bedrijfsfeesten, relatiedagen, seminars en productpresentaties zijn een kleine greep van de mogelijkheden die zij bieden.

Bekijk Veilinga Events op Facebook


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

SRFotografie uit Drachten verzorgt complete fotografieconcepten voor evenementen. De eigen professionele fotografen maken de mooiste beelden van de meest uiteenlopende evenementen. De volgende dag al kunnen bezoekers de foto's bekijken en bestellen op de website. En goede fotografie hoeft niet duur te zijn!

www.srfotografie.nl


Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing