Onze partners

Bekijk hieronder de partners van Security Noord Nieuwenhuis.

Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

De Politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat. Waar nodig biedt de politie de helpende hand. In noodsituaties grijpt zij dwingend in, als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven. Waakzaam en dienstbaar.
www.politie.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Bouwatch: Tijdelijke beveiliging of Bouwplaatsbeveiliging is tegenwoordig helaas noodzaak. Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks veel geld en frustratie door inbraak, vernieling en vertraging. Bouwatch biedt hierin een oplossing. Het beveiligen van locaties was nog nooit zo snel en slim met dit unieke systeem.
www.bouwatch.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Van Wijnen weet als geen ander dat mensen een plek tot leven brengen. Van Wijnen helpt mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van wonen, werken, leren en leven verhogen. Ze ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden. Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. dat is meer dan bouwen.
www.vanwijnen.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Bork Sloopwerken: Inzicht, precisie, deskundigheid en uitgebreide kennis van relevante wet- en regelgeving. Elementen die de Brok Groep tot in de puntjes beheerst. Van slopen, recycling, asbest- en brandschadesanering tot stofarme renovatiesloot: in alle gevallen staan kwaliteit, veiligheid, milieu en een persoonlijke relatie voorop.
www.borksloopwerken.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Koopmans TBI werkt dagelijks aan de realisatie van woningen, zorgcentra, scholen en kantoren met een duidelijke meerwaarde voor eigenaren en gebruikers. Of het nu om wonen, werken leren of winkelen gaat: Koopmans biedt opdrachtgevers een totaalpakket aan professionele dienstverlening.
www.koopmans.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

ZuidOostZorg heeft als uitgangspunt in het nieuwe zorglandschap: de klant thuis. Zelfregie, zelfmanagement en e-health zijn belangrijk voor goede ondersteuning. Dit vraag een andere manier van organiseren van de zorg- en dienstverlening. Samen met andere zorgorganisaties bouwt zij aan een nieuwe zorg die het verschil maakt.
www.zuidoostzorg.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Onder Zorggroep Alliade vallen negen zorgpartners. Zij zijn deskundigen op het gebied van gehandicaptenzorg, ouderenzorg, arbeidsreïntegratie, orthopedagogische behandeling en thuiszorg. Alliade faciliteert en verbindt haar zorgpartners. De levenskwaliteit van cliënten staat daarbij altijd voorop.
www.alliade.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Ausnutria Hyproca heeft een geschiedenis van ruim 100 jaar. Vanuit Nederland, het zuivelhart van de wereld, bedient Ausnutria Hyproca de internationale markt. Van private label productie tot verkoop van eigen merken. Ausnutria Hyproca is er voor zowel de consument als de zakelijke klant.
www.ausnutria-hyproca.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Van Den Hoed weet alles als het gaat om ondersteuning van uiteenlopende projecten. Met ambitie, innovatief vermogen, ervaring en een breed netwerk biedt Van Den Hoed management ondersteuning aan uiteenlopende projecten. Zij zij niet bang na goed overleg de verantwoordelijkheid voor ene project over te dragen.
www.vdhmanagement.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

Vellinga Events is een evenementenbureau in Friesland, welke garant staat voor persoonlijke kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid. Vellinga Events organiseert aan de hand van wensen: bedrijfsfeesten, relatiedagen, seminars en productpresentaties zijn een kleine greep van de mogelijkheden die zij bieden.
www.vellinga-events.nl


Onze partners - Security Noord Nieuwenhuis

SRFotografie uit Drachten verzorgt complete fotografieconcepten voor evenementen. De eigen professionele fotografen maken de mooiste beelden van de meest uiteenlopende evenementen. De volgende dag al kunnen bezoekers de foto's bekijken en bestellen op de website. En goede fotografie hoeft niet duur te zijn!
www.srfotografie.nl


De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis - Security Noord Nieuwenhuis

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis

Webshop voor beveiliging Het was u misschien al opgevallen, maar sinds kort heeft Security Noord ook een webshop! In deze vindt u diverse soorten camera's die helpen bij de beveiliging in en rondom ee... lees verder »

Bijna verhuizen - fotoreportage - Security Noord Nieuwenhuis

Bijna verhuizen - fotoreportage

In een eerder nieuwsbericht lieten we al weten dat we binnenkort gaan verhuizen. As we speak wordt er druk aan ons nieuwe pand gewerkt. Waar eerst nog niets stond wordt nu razendsnel iets gigantisch n... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.