Beveiligingsdiensten

Beveiliging is nodig voor veel verschillende situaties. Security Noord Nieuwenhuis biedt vele mogelijkheden voor beveiliging. Naast objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en calamiteitenbeveiliging bieden wij ook zorgbeveiliging een een moderne camerawagen aan. Bekijk onze diensten hieronder, en klik door voor meer informatie.

Liever een offerte op maat voor de beveiliging van uw evenement of object? Neem dan direct contact met ons op

Evenementenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Evenementenbeveiliging

Professionele evenementbeveiliging voor elk type evenement: u vindt het bij beveiligingsbedrijf Security Noord Nieuwenhuis. Met meer dan 10 jaar ervar... lees verder »

Objectbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Objectbeveiliging

Met professionele objectbeveiliging de veiligheid van uw bedrijf waarborgen tijdens en buiten kantooruren. Inzetbaar bij beveiligings-, portiers- en r... lees verder »

Zorgbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Zorgbeveiliging

Met professionele zorgbeveiliging de veiligheidsrisico’s van uw personeel, cliënten en bezoekers minimaliseren. Een zorginstelling is een plek waar... lees verder »

Vervoer verwarde personen - Security Noord Nieuwenhuis

Vervoer verwarde personen

Met ruimschootse ervaring in de beveiliging van zorginstellingen, biedt Security Noord Nieuwenhuis nu ook de mogelijkheid voor vervoer van verwarde pe... lees verder »

Camerawagen - Security Noord Nieuwenhuis

Camerawagen

Om ervoor te zorgen dat alles op uw evenement wordt vastgelegd, kunt u de mobiele camerawagen van Security Noord Nieuwenhuis inschakelen. Doordat de m... lees verder »

Calamiteitenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Calamiteitenbeveiliging

Directe beveiliging bij calamiteiten Komt u in een situatie waarbij u met spoed beveiligers nodig heeft? Bel ons dan direct. Binnen twee uur zijn we ... lees verder »

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een ... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Secur... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.