Beveiligingsdiensten

Beveiliging is nodig voor veel verschillende situaties. Security Noord Nieuwenhuis biedt veel mogelijkheden voor beveiliging. Naast objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, calamiteitenbeveiliging, camerawagen, zorgbeveiliging en VCA/BHV portiersdiensten bieden wij ook nog overige diensten aan. Hieronder ziet u een overzicht van onze beveiligingsdiensten.

1 2 > »

Evenementenbeveiliging

Professionele evenementbeveiliging voor elk type evenement: u vindt het bij beveiligingsbedrijf Security Noord Nieuwenhuis. Met meer dan 10 jaar er... lees verder »

Objectbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Objectbeveiliging

Met professionele objectbeveiliging de veiligheid van uw bedrijf waarborgen tijdens en buiten kantooruren. Inzetbaar bij beveiligings-, portiers- en r... lees verder »

Zorgbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Zorgbeveiliging

Met professionele zorgbeveiliging de veiligheidsrisico’s van uw personeel, cliënten en bezoekers minimaliseren. Een zorginstelling is een plek waar... lees verder »

Vervoer verwarde personen

Met ruimschootse ervaring in de beveiliging van zorginstellingen, biedt Security Noord Nieuwenhuis nu ook de mogelijkheid voor vervoer van verwarde pe... lees verder »

Mobiele camerabeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Mobiele camerabeveiliging

Om ervoor te zorgen dat alles op uw evenement wordt vastgelegd, kunt u de mobiele camerawagen van Security Noord Nieuwenhuis inschakelen. Doordat de m... lees verder »

Calamiteitenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Calamiteitenbeveiliging

Directe beveiliging bij calamiteiten Komt u in een situatie waarbij u met spoed beveiligers nodig heeft? Bel ons dan direct. Binnen twee uur zijn we ... lees verder »

VCA/BHV Portiersdiensten - Security Noord Nieuwenhuis

VCA/BHV Portiersdiensten

Beveiliging op maat op uw bouwplaats Steeds vaker wordt ervoor gekozen om beveiligers te plaatsen op bouwplaatsen. Zij vervullen hier de rol van een ... lees verder »

Bouwbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Bouwbeveiliging

Security Noord Nieuwenhuis is expert op het gebied van bouwbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw bouwplaats en/of bouwproject... lees verder »

Verkeersbegeleiding - Security Noord Nieuwenhuis

Verkeersbegeleiding

Zoekt u verkeersregelaars om het verkeer soepel te laten verlopen? Ook daarvoor bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Onze ervar... lees verder »

Horecabeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Horecabeveiliging

In het uitgaansleven vinden er af en toe vervelende incidenten plaats. Het is belangrijk dat de gasten zich veilig voelen en gewoon kunnen genieten va... lees verder »

1 2 > »
Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Security N... lees verder »

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goe... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.