Beveiligingsdiensten

Beveiliging is nodig voor veel verschillende situaties. Security Noord biedt veel mogelijkheden voor beveiligingen. Naast objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, calamiteitenbeveiliging, camerawagen, zorgbeveiliging en VCA/BHV portiersdiensten bieden wij ook nog overige diensten aan. Hieronder ziet u een overzicht van onze beveiligingsdiensten.

Objectbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Objectbeveiliging

Ervaren objectbeveiligers De objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis is inzetbaar bij bijvoorbeeld beveiliging-, portiers- en receptiedienste... lees verder »

Evenementenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging is een belangrijk onderdeel tijdens het organiseren van een evenement. Het in veilige banen leiden van grote publiekstromen en ... lees verder »

Mobiele camerabeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Mobiele camerabeveiliging

Om ervoor te zorgen dat alles op uw evenement wordt vastgelegd, kunt u de mobiele camerawagen van Security Noord Nieuwenhuis inschakelen. Doordat de m... lees verder »

Calamiteitenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Calamiteitenbeveiliging

Directe beveiliging bij calamiteiten Komt u in een situatie waarbij u met spoed beveiligers nodig heeft? Bel ons dan direct. Binnen twee uur zijn we ... lees verder »

Zorgbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Zorgbeveiliging

Minder veiligheidsrisico’s door een zorgbeveiliger Een zorginstelling is een plek waar vaak een brede doelgroep toegang tot heeft. Van hulpbehoeven... lees verder »

VCA/BHV Portiersdiensten - Security Noord Nieuwenhuis

VCA/BHV Portiersdiensten

Beveiliging op maat op uw bouwplaats Steeds vaker wordt ervoor gekozen om beveiligers te plaatsen op bouwplaatsen. Zij vervullen hier de rol van een ... lees verder »

Bouwbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Bouwbeveiliging

Security Noord Nieuwenhuis is expert op het gebied van bouwbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw bouwplaats en/of bouwproject... lees verder »

Verkeersbegeleiding - Security Noord Nieuwenhuis

Verkeersbegeleiding

Zoekt u verkeersregelaars om het verkeer soepel te laten verlopen? Ook daarvoor bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Onze ervar... lees verder »

Horecabeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Horecabeveiliging

In het uitgaansleven vinden er af en toe vervelende incidenten plaats. Het is belangrijk dat de gasten zich veilig voelen en gewoon kunnen genieten va... lees verder »

Winkelsurveillance - Security Noord Nieuwenhuis

Winkelsurveillance

Het is natuurlijk van belang dat er uitstekende winkelbewaking in uw winkel aanwezig is. Zowel winkeldiefstal als vandalisme kan leiden tot een behoor... lees verder »

Hondenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis

Hondenbeveiliging

Beveiliging met een hond wordt ingezet bij evenementen of bij het bewaken van terreinen en gebouwen. Het inzetten van hondenbeveiliging is een waardev... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Wist u dit al over Security Noord? - Security Noord Nieuwenhuis

Wist u dit al over Security Noord?

Dat u bij ons met spoed een beveiliger kunt regelen of dat wij verschillende diensten aanbieden wist u vast al wel van Security Noord. Maar wist u al dat Security Noord Nieuwenhuis: 1. 24/7 een bevei... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.