Beveiligingsdiensten

Beveiliging is nodig voor veel verschillende situaties. Security Noord biedt veel mogelijkheden voor beveiligingen. Naast objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, calamiteitenbeveiliging, camerawagen, zorgbeveiliging en VCA/BHV portiersdiensten bieden wij ook nog overige diensten aan. Hieronder ziet u een overzicht van onze beveiligingsdiensten.

Objectbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Objectbeveiliging

Ervaren objectbeveiligers De objectbeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis is inzetbaar bij bijvoorbeeld beveiliging-, portiers- en receptiedienste... lees verder »

Evenementenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging is een belangrijk onderdeel tijdens het organiseren van een evenement. Het in veilige banen leiden van grote publiekstromen en ... lees verder »

Mobiele camerabeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Mobiele camerabeveiliging

Om ervoor te zorgen dat alles op uw evenement wordt vastgelegd, kunt u de mobiele camerawagen van Security Noord Nieuwenhuis inschakelen. Doordat de m... lees verder »

Calamiteitenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Calamiteitenbeveiliging

Directe beveiliging bij calamiteiten Komt u in een situatie waarbij u met spoed beveiligers nodig heeft? Bel ons dan direct. Binnen twee uur zijn we ... lees verder »

Zorgbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Zorgbeveiliging

Minder veiligheidsrisico’s door een zorgbeveiliger Een zorginstelling is een plek waar vaak een brede doelgroep toegang tot heeft. Van hulpbehoeven... lees verder »

VCA/BHV Portiersdiensten - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

VCA/BHV Portiersdiensten

Beveiliging op maat op uw bouwplaats Steeds vaker wordt ervoor gekozen om beveiligers te plaatsen op bouwplaatsen. Zij vervullen hier de rol van een ... lees verder »

Bouwbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Bouwbeveiliging

Security Noord Nieuwenhuis is expert op het gebied van bouwbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw bouwplaats en/of bouwproject... lees verder »

Verkeersbegeleiding - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Verkeersbegeleiding

Zoekt u verkeersregelaars om het verkeer soepel te laten verlopen? Ook daarvoor bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Onze ervar... lees verder »

Horecabeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Horecabeveiliging

In het uitgaansleven vinden er af en toe vervelende incidenten plaats. Het is belangrijk dat de gasten zich veilig voelen en gewoon kunnen genieten va... lees verder »

Winkelsurveillance - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Winkelsurveillance

Het is natuurlijk van belang dat er uitstekende winkelbewaking in uw winkel aanwezig is. Zowel winkeldiefstal als vandalisme kan leiden tot een behoor... lees verder »

Hondenbeveiliging - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Hondenbeveiliging

Beveiliging met een hond wordt ingezet bij evenementen of bij het bewaken van terreinen en gebouwen. Het inzetten van hondenbeveiliging is een waardev... lees verder »

Fulltime Sneekweek - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

Fulltime Sneekweek

“Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Vo... lees verder »

De ‘explosieflat’ van Drachten - Security Noord Nieuwenhuis Drachten

De ‘explosieflat’ van Drachten

“Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omz... lees verder »