Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

logo security noord

Beveiligingsbedrijf Groningen

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar beveiligingsbedrijf in Groningen bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Onze allround beveiligers zijn in staat om voor de meest uiteenlopende organisaties, hoogwaardige beveiligingsoplossingen te realiseren. Onze organisatie is door het Ministerie van Justitie gekeurd en is een erkende beveiligingsorganisatie in heel Groningen en omgeving.

Wij voldoen aan strenge veiligheidseisen en zijn in staat om in goed vertrouwen met onze klanten samen te werken. Doorgaans bevinden de klanten van ons beveiligingsbedrijf zich in het Noorden van het land, zodat wij snel op locatie zijn en de diensten kunnen leveren die u heeft afgenomen.

Doordat wij voldoen aan de strengste veiligheidseisen en nauw samenwerken met onze klanten, kunnen wij in vergelijking met concurrerende beveiligingsbedrijven zorgen voor een betere afstemming van onze dienstverlening.

Beveiligingsdiensten

In het verleden hebben wij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in Groningen mogen werken. Om de veiligheid van personen en goederen te garanderen en uw wensen zo optimaal mogelijk te kunnen invullen, hebben wij een breed dienstenpakket samengesteld. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten:

Doordat wij voldoen aan de strengste veiligheidseisen en nauw samenwerken met onze klanten, kunnen wij in vergelijking met concurrerende beveiligingsbedrijven zorgen voor een betere afstemming van onze dienstverlening.

Groot aantal kwaliteiten

Ons beveiligingsbedrijf kent een groot aantal kwaliteiten die bij veel andere beveiligingsbedrijven in Groningen en omgeving in mindere mate aanwezig zijn. Zo kunt u er van op aan dat onze beveiligingsorganisatie:

Om de kwaliteit van ons beveiligingsbedrijf te waarborgen, kent onze organisatie een strenge selectieprocedure voor het personeel. Zo selecteren wij onze personeelsleden onder andere op:

De veiligheid die u verdient

Wij gaan graag een nauwe samenwerking aan met onze opdrachtgevers. Daardoor zijn wij in staat om te zorgen voor de beveiliging op basis van uw wensen in Groningen. De alsmaar toenemende veiligheidseisen worden door ons personeel voortdurend nageleefd, zodat wij voor u een optimale veiligheid voor zowel personen als goederen kunnen garanderen. Zo bieden wij altijd de veiligheid die u verdient.

Gediplomeerd en ervaren beveiligers

Onze organisatie werkt in Groningen met gediplomeerd en ervaren personeel dat te allen tijde servicegericht en adequaat optreedt. Duidelijkheid en een stipte werkwijze zijn belangrijke kenmerken van ons beveiligingsbedrijf. Door het hanteren van één centraal aanspreekpunt lukt het ons om een snel en effectief te communiceren. Hierdoor kan er spoedig en flexibel gehandeld worden, zodra dat nodig is.

Maak vandaag nog een afspraak

Bel of e-mail vandaag nog met één van onze gastvrije medewerkers en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag bij u in Groningen om u te informeren en adviseren over de beveiligingsdiensten van ons beveiligingsbedrijf. Bovendien kunt u ook op deze website meer informatie vinden over onze beveiligingsdiensten. U kunt ons beveiligingsbedrijf in Groningen iedere werkdag bereiken via de contactgegevens die worden vermeld op deze website.

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord

Mail Security Noord

0512 358 804
 

info@security-noord.nl

Security Noord is zeer actief in:

Sitemap

 

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring

LinkedIn Security Noord

Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging