Beveiligingsbedrijf Groningen

Beveiligingsbedrijf Groningen - Security Noord Nieuwenhuis

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar beveiligingsbedrijf in Groningen bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Onze allround beveiligers zijn in staat om voor de meest uiteenlopende organisaties hoogwaardige beveiligingsoplossingen te realiseren. Onze organisatie is door het Ministerie van Justitie gekeurd en is een erkende beveiligingsorganisatie in heel Groningen en omgeving.

Wij voldoen aan strenge veiligheidseisen en werken in goed vertrouwen met onze klanten samen. Doordat ons beveiligingsbedrijf zich in het Noorden van het land bevindt zijn wij altijd snel op locatie om de diensten te leveren die u heeft afgenomen.

Doordat wij voldoen aan de strengste veiligheidseisen en nauw samenwerken met onze klanten, zorgen wij in vergelijking met concurrerende beveiligingsbedrijven voor een betere afstemming van onze dienstverlening.

Beveiligingsdiensten

In het verleden hebben wij voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in Groningen mogen werken. Om de veiligheid van personen en goederen te garanderen en uw wensen zo optimaal mogelijk te kunnen invullen, hebben wij een breed dienstenpakket samengesteld. Zo kunt u bij ons beveiligingsbedrijf terecht voor onder andere de volgende diensten:

Objectenbeveiliging
Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw bedrijfspand in Groningen. Receptiediensten, controlerondes, sleutelbeheer en meer.

Evenementenbeveiliging
Beveiliger gezocht voor uw wielerronde, concert of festival? Uw evenement is in goede handen bij beveiligingsbedrijf Security Noord.

Hondenbeveiliging
Een beveiliger met hond zorgt voor een groter veiligheidsgevoel bij bezoekers van bijvoorbeeld een evenement. Onze honden(begeleiders) hebben jarenlange ervaring.

Horecabeveiliging
Elk restaurant, café of discotheek in Groningen heeft behoefte aan goede beveiliging. Bij ons zit dat wel snor.

Ad-hoc beveiligingsdiensten
Met spoed een beveiligingsbedrijf nodig, bijvoorbeeld vanwege een calamiteit? Geen nood, wij zijn snel op locatie.

Winkelsurveillances
Last van winkeldiefstal? Onze beveiligers steken daar in het vervolg een stokje voor.

BHV / VCA diensten
Bent u op zoek naar beveiligers die kundig zijn op het gebied van BHV of VCA? Dan zijn wij voor u de juiste partij.

Bouwplaatsbeveiliging
Bouwplaatsen zijn nog wel eens het slachtoffer van indringers. Dankzij onze beveiligers heeft u geen last meer van bijvoorbeeld koperdiefstal.

Verkeersregeling
Wij hebben ook beveiligers die ervaren zijn met het regelen van het verkeer. Ideaal voor ieder evenement in de regio Groningen.

Beveiligingsbedrijf met een groot aantal kwaliteiten

Ons beveiligingsbedrijf kent een groot aantal kwaliteiten die bij veel andere beveiligingsbedrijven in Groningen en omgeving in mindere mate aanwezig zijn. Zo kunt u er van op aan dat onze beveiligingsorganisatie:

  • Een zorgvuldige werkwijze hanteert
  • Een professionele houding aanneemt
  • Te allen tijde duidelijkheid verschaft
  • Korte lijnen hanteert en flexibel handelt


Om de kwaliteit van ons beveiligingsbedrijf te waarborgen, kent onze organisatie een strenge selectieprocedure voor het personeel. Zo selecteren wij onze personeelsleden onder andere op:

  • Servicegerichtheid
  • Adequaatheid
  • Communicatievaardigheden
  • Professionaliteit
  • Ervaring

De veiligheid die u verdient

Wij gaan graag een nauwe samenwerking aan met onze opdrachtgevers. Daardoor zijn wij in staat om te zorgen voor de beveiliging op basis van uw wensen in Groningen. De alsmaar toenemende veiligheidseisen worden door ons personeel voortdurend nageleefd, zodat wij voor u een optimale veiligheid voor zowel personen als goederen kunnen garanderen. Zo bieden wij altijd de veiligheid die u verdient.

Gediplomeerd en ervaren beveiligers uit Groningen

Onze organisatie werkt in Groningen met gediplomeerd en ervaren personeel dat te allen tijde servicegericht en adequaat optreedt. Duidelijkheid en een stipte werkwijze zijn belangrijke kenmerken van ons beveiligingsbedrijf. Door het hanteren van één centraal aanspreekpunt lukt het ons om snel en effectief te communiceren. Hierdoor handelen we spoedig en flexibel zodra dat nodig is.

Maak vandaag nog een afspraak

Bel of mail vandaag nog met één van onze gastvrije medewerkers en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag bij u langs in Groningen om u te informeren en adviseren over de beveiligingsdiensten van ons beveiligingsbedrijf. Bovendien vindt u ook op deze website meer informatie over onze beveiligingsdiensten. U kunt ons beveiligingsbedrijf in Groningen iedere werkdag bereiken via de contactgegevens die vermeld staan op deze website.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.