Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

security noord nieuwenhuis logo

Beveiliging Groningen

Allround beveiligingsbedrijf Groningen

Security Noord Nieuwenhuis is al jaren de specialist op het gebied van beveiliging Groningen. Wij zijn een allround beveiligingsbedrijf dat voornamelijk actief is in het Noorden van Nederland. Door ons veelzijdige aanbod van beveiligingsdiensten, kunt u bij ons terecht voor een totaaloplossing als het gaat om beveiliging. Zo werken wij voor een groot aantal opdrachtgevers en zijn wij een erkend beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat wij gekeurd zijn door het Ministerie van Justitie, waardoor u bent verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Beveiliging Groningen

De veiligheid die u verdient

Wij gaan graag een nauwe samenwerking aan met onze opdrachtgevers. Daardoor zijn wij in staat om te zorgen voor de beveiliging op basis van uw wensen in Groningen. De alsmaar toenemende veiligheidseisen worden door ons personeel voortdurend nageleefd, zodat wij voor u een optimale veiligheid voor zowel personen als goederen kunnen garanderen. Zo bieden wij altijd de veiligheid die u verdient.

Concrete afstemming van onze diensten

De diensten die wij in de provincie Groningen aanbieden op het gebied van beveiliging zijn de volgende:

Bij al deze beveiligingsdiensten streven wij naar een concrete afstemming op de specifieke beveiligingsbehoefte van onze klanten. Hierdoor zijn wij beter in staat om u als opdrachtgever te bieden wat u zoekt.

Service en kwaliteit

Onze organisatie heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan bij iedere vorm van beveiliging. Dat betekent dat wij uitsluitend servicegericht en ervaren personeel in dienst hebben. Bovendien kunt u van ons in Groningen het volgende verwachten:

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze website nog vragen hebben of meer willen weten over onze diensten op het gebied van beveiliging in Groningen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot de beveiliging van personen en goederen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar, maar ook per e-mail en via het contactformulier kunt u ons bereiken.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Van den Hoed Eventmanagement

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis
Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord
0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord
info@security-noord.nl

menu phone 0512 358 804

Sitemap

  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • Veiligheid voor alles
  • 10 Jaar ervaring
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging