Beveiliging Groningen

Beveiliging Groningen - Security Noord Nieuwenhuis

Op zoek naar goede beveiliging in Groningen? Neem dan eens contact op met Security Noord Nieuwenhuis. Bij ons bent u op de juiste plek voor een accurate en professionele beveiliging van uw evenement, terrein of horecagelegenheid. Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat werkzaam is in de provincie Groningen.

Goedgekeurd door het Ministerie van Justitie

Security Noord Nieuwenhuis is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat diensten aanbiedt in Friesland, Groningen en Drenthe. Ons bedrijf is goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en we bieden onze beveiligingsdiensten op een deskundige en professionele wijze aan.

Beveiligingsbedrijf werkzaam op basis van uw wensen

Als jaren zijn wij een erkend beveiligingsbedrijf. Daarmee heeft u de zekerheid dat u te maken heeft met professionele en betrouwbare beveiligers. Het maakt voor ons geen verschil welke beveiligingsdienst u bij ons afneemt, wij zorgen er te allen tijde voor dat de veiligheid van uw mensen en goederen optimaal is geregeld. Wij besteden veel aandacht aan de onderlinge communicatie en zorgen er graag voor dat wij werken op basis van uw wensen. Daarmee kunnen wij in goed vertrouwen met u samenwerken en ontvangt u de veiligheid en beveiliging die u in Groningen zoekt.

Beveiligingsdiensten

Het dienstenpakket dat wij als beveiligingsbedrijf aanbieden is zeer breed. Dat houdt in dat winkels, horecagelegenheden, industriële organisaties en vele andere bedrijven bij ons terecht kunnen voor security en veiligheid. Zo realiseren wij bij u in Groningen onder andere het volgende:

Objectenbeveiliging
Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw kantoor of bedrijfspand. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat hebben we alles onder controle.

Evenementenbeveiliging
De beveiliging van uw evenement in Groningen is in goede handen bij Security Noord. Als u dat wilt zetten we ook verkeersregelaars of beveiligers met honden in.

Beveiliging met honden
Een beveiliger met hond wekt ontzag en zorgt voor een verhoogd gevoel van veiligheid op ieder evenement of terrein in Groningen. Onze beveiligers en hun honden zijn zeer ervaren.

Horecabeveiliging
Wij treden graag op als portier in uw horecagelegenheid en zorgen ervoor dat de dag in uw restaurant of café prettig en veilig verloopt.

Ad Hoc Beveiliging Groningen
Met spoed een beveiligingsbedrijf nodig door een calamiteit? Wij zijn in Groningen altijd razendsnel bij u op locatie.

Winkelsurveillance
Security Noord houdt graag een oogje in het zeil in uw winkelpand. Zo voorkomen we winkeldiefstal en andere ongewenste zaken.

Diensten op het gebied van VCA / BHV
Als beveiligingsbedrijf hebben we kennis van VCA en BHV hoog in het vaandel staan. U kunt erop vertrouwen dat onze beveiligers hierin bekwaam zijn.

Bouwplaatsbewaking
Een bouwplaats wil nog wel eens een grote aantrekkingskracht hebben op ongenode gasten, zeker ’s nachts. Laat ons de beveiliging verzorgen, dan is dat wel verleden tijd.

Verkeersregelaars
Ook het regelen van verkeer behoort tot het dienstenpakket van onze beveiligers. Wij leiden professioneel het verkeer in goede banen.

Al deze diensten voeren wij volledig in samenspraak uit met onze klanten in Groningen. Zo voldoen wij met onze beveiliging aan uw specifieke beveiligingsbehoefte en kunt u profiteren van een dienstverlening op maat.

Vakbekwaam en servicegericht

Onze organisatie werkt in Groningen louter met vakbekwame en servicegerichte beveiligingsmedewerkers. Daarnaast zijn er een aantal elementen waar u ons bedrijf aan kunt herkennen. Zo profiteert u bij ons beveiligingsbedrijf van onder andere:

  • Een stipte werkwijze
  • Een professionele houding
  • Helderheid
  • Korte communicatielijnen

Wij staan voor u klaar!

U hoeft niet verder te zoeken naar andere specialisten op het gebied van security. Bij ons heeft u immers gevonden wat u zoekt. Welke vorm van beveiliging u ook wenst, wij hebben ongetwijfeld een passend aanbod voor u. Meer weten over de diensten die ons beveiligingsbedrijf in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe aanbiedt? We zijn bereikbaar via 06 284 009 18 en info@security-noord.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. Als allround beveiligingsbedrijf in Groningen verzekeren wij u dat wij u altijd een dienst op maat aanbieden.

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis - Security Noord Nieuwenhuis

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis

Webshop voor beveiliging Het was u misschien al opgevallen, maar sinds kort heeft Security Noord ook een webshop! In deze vindt u diverse soorten camera's die helpen bij de beveiliging in en rondom ee... lees verder »

Bijna verhuizen - fotoreportage - Security Noord Nieuwenhuis

Bijna verhuizen - fotoreportage

In een eerder nieuwsbericht lieten we al weten dat we binnenkort gaan verhuizen. As we speak wordt er druk aan ons nieuwe pand gewerkt. Waar eerst nog niets stond wordt nu razendsnel iets gigantisch n... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.