Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis is expert op het gebied van bouwbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw bouwplaats en/of bouwprojecten. Als u ons inhuurt heeft u geen omkijken meer naar de beveiliging van uw bouwplaats en kunt u zich richten op de primaire processen.

Bewaking van uw bouwplaats door professionals

Beveiliging op de bouwplaats is tegenwoordig een noodzaak, want diefstal en vandalisme zijn een grote kostenpost in de bouwsector. En de schade beperkt zich vaak niet tot alleen de directe schade zoals gestolen koper of geforceerde hekken en sloten. Nog kostbaarder is de indirecte schade, zoals personeel en onderaannemers die een tijd stil staan. Met goede bouwbeveiliging op de bouwplaats zijn dit soort risico’s voor een groot deel weg te nemen.

Totaalpakket voor bouw beveiliging

Voor de bewaking van uw bouwplaats levert Security Noord Nieuwenhuis een totaalpakket aan diensten. Wij werken onder andere samen met BouWatch (VisserAssen). Samen met hen kunnen wij een zeer uitgebreid pakket aanbieden wat onder andere bestaat uit:

 • Verhuur BouWatch
 • Verhuur Alarmsystemen Ketenpark
 • VCA Portiers diensten
 • Mobiele Surveillance (Alarmopvolging /Brand- & Sluitrondes/Controle rondes)


Het totaalpakket is goed te combineren met onze andere diensten zoals hondenbeveiliging en onze camerawagen.

Bewaak uw bouwplaats

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u met ons eens kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op. De koffie en ons team van professionals staan voor u klaar. Wij helpen u graag!

De voordelen van bouwbewaking

Niet alleen zult u een hoop kosten besparen op directe en indirecte kosten, maar door te kiezen voor bouwbewaking van Security Noord Nieuwenhuis profiteert u ook van:

 • Het besparen van kosten
 • Plug & Play: snelle levering en plaatsing, degelijk en mobiel
 • Intelligente software: alarmering bij ongewenste personen en voertuigen
 • Het voorkomen van onnodige opvolging en verminderde valse alarmmeldingen
 • Grotere pakkans voor politie
 • 24-uur per dag kijken en bewaken van uw bouwplaats (laptop, pc, PDA)
 • BouWatch wat meegroeit met uw bouwproces

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.