Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis is expert op het gebied van bouwbeveiliging. Bij ons kunt u terecht voor de beveiliging van uw bouwplaats en/of bouwprojecten. Als u ons inhuurt heeft u geen omkijken meer naar de beveiliging van uw bouwplaats en kunt u zich richten op de primaire processen.

Bewaking van uw bouwplaats door professionals

Beveiliging op de bouwplaats is tegenwoordig een noodzaak, want diefstal en vandalisme zijn een grote kostenpost in de bouwsector. En de schade beperkt zich vaak niet tot alleen de directe schade zoals gestolen koper of geforceerde hekken en sloten. Nog kostbaarder is de indirecte schade, zoals personeel en onderaannemers die een tijd stil staan. Met goede bouwbeveiliging op de bouwplaats zijn dit soort risico’s voor een groot deel weg te nemen.

Totaalpakket voor bouw beveiliging

Voor de bewaking van uw bouwplaats levert Security Noord Nieuwenhuis een totaalpakket aan diensten. Wij werken onder andere samen met BouWatch (VisserAssen). Samen met hen kunnen wij een zeer uitgebreid pakket aanbieden wat onder andere bestaat uit:

 • Verhuur BouWatch
 • Verhuur Alarmsystemen Ketenpark
 • VCA Portiers diensten
 • Mobiele Surveillance (Alarmopvolging /Brand- & Sluitrondes/Controle rondes)


Het totaalpakket is goed te combineren met onze andere diensten zoals hondenbeveiliging en onze camerawagen.

Bewaak uw bouwplaats

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u met ons eens kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op. De koffie en ons team van professionals staan voor u klaar. Wij helpen u graag!

De voordelen van bouwbewaking

Niet alleen zult u een hoop kosten besparen op directe en indirecte kosten, maar door te kiezen voor bouwbewaking van Security Noord Nieuwenhuis profiteert u ook van:

 • Het besparen van kosten
 • Plug & Play: snelle levering en plaatsing, degelijk en mobiel
 • Intelligente software: alarmering bij ongewenste personen en voertuigen
 • Het voorkomen van onnodige opvolging en verminderde valse alarmmeldingen
 • Grotere pakkans voor politie
 • 24-uur per dag kijken en bewaken van uw bouwplaats (laptop, pc, PDA)
 • BouWatch wat meegroeit met uw bouwproces

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Security N... lees verder »

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van een erkenningscertificaat voor beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op! Over de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste branc... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.