Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Evenementenbeveiliging is een belangrijk onderdeel tijdens het organiseren van een evenement. Het in veilige banen leiden van grote publiekstromen en mensenmassa's is belangrijk om een evenement succesvol te laten verlopen.

Crowdmanagement door ervaren evenementenbeveiliger

De professionele evenementenbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis werken vriendelijk, accuraat en weten aan te voelen wanneer zij moeten optreden of juist op de achtergrond moeten blijven. Met hun veelal jarenlange ervaring met crowdmanagement kunnen ze u helpen met de veiligheid tijdens popfestivals, muziekevenementen, sportevenementen, bedrijfsevenementen, beurzen en congressen. Om extra veiligheid te garanderen worden de volgende beveiligingsdiensten geadviseerd:

Specialist in evenementenbeveiliging

Een evenement beveiligen is een belangrijk vereiste om een evenement veilig te laten verlopen. Want niet alleen moet een evenement veilig zijn, maar bezoekers moeten zich ook veilig voelen. Daarom zijn wij er ook voor een stukje gastheerschap en sfeer.

Bij Security Noord Nieuwenhuis zijn de beveiligers getraind in grote publieksstromen, hoe mensenmassa’s zich bewegen en waar eventuele risico’s zitten. Dit wordt ook wel crowdmanagement genoemd en wordt door bezoekers als zeer prettig ervaren. Door zorgvuldig te plannen samen met u als organisator, maken we er samen een zeer geslaagd evenement van.

Omdat elk evenement vraagt om een andere mate van beveiliging denkt Security Noord Nieuwenhuis graag met u mee voor beveiliging op maat. Wij regelen de benodigde service, helpen u met crowdmanagement en nemen alle zorgen uit handen van uw organisatie.

Security Noord beveiligingsbedrijf

Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de provincie Friesland, Groningen en Drenthe. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor vragen of voor een geheel vrijblijvende offerte.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.