Hondenbeveiliging

Hondenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging met een hond wordt ingezet bij evenementen of bij het bewaken van terreinen en gebouwen. Het inzetten van hondenbeveiliging is een waardevolle aanvulling en heeft vaak een grote preventieve uitwerking. Daarnaast maken de scherpe zintuigen van de diensthond in combinatie met een ervaren hondengeleider en beveiliger een bijzonder effectief team. De hondengeleiders van Security Noord Nieuwenhuis zijn allemaal NbvdD (Nederlandse Bond voor de Diensthond) of KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) gecertificeerd en vormen een betrouwbaar duo met hun diensthond.

Ruime inzetbaarheid hondenbeveiliging

Security Noord Nieuwenhuis werkt al jaren met speciaal getrainde honden. Samen met hun hondengeleiders, die strikt gebonden zijn aan geldende wet- en regelgeving is hondenbeveiliging onder andere inzetbaar bij:


De inzet van een hondengeleider en een diensthond geeft een duidelijk signaal naar buiten toe. Daarom is het een sterke preventieve maatregel die je eigenlijk altijd in kunt zetten.

Hondengeleider en hond vormen betrouwbaar team

De hondengeleiders van Security Noord Nieuwenhuis zijn goed opgeleid en trainen wekelijks samen met hun honden. Zo blijven zij optimaal functioneren als team, wat erg belangrijk is tijdens een calamiteit. De geleider is te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. Om risico’s te voorkomen werken wij dan ook met de beste honden en beste hondengeleiders.

Offerte op maat

Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de provincie Friesland, Groningen en Drenthe. Heeft u interesse in hondenbeveiliging of wilt u meer informatie over deze manier van beveiligen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u onze bewaking met honden een keer in actie zien voordat u ze meeneemt naar een evenement, dan bent u van harte welkom. Samen met u denken we graag mee over de inzet van onze viervoeters.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

  • Hondenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis
  • Hondenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis
  • Hondenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis
Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Security N... lees verder »

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van een erkenningscertificaat voor beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op! Over de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste branc... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.