Hondenbeveiliging

Hondenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging met een hond wordt ingezet bij evenementen of bij het bewaken van terreinen en gebouwen. Het inzetten van hondenbeveiliging is een waardevolle aanvulling en heeft vaak een grote preventieve uitwerking. Daarnaast maken de scherpe zintuigen van de diensthond in combinatie met een ervaren hondengeleider en beveiliger een bijzonder effectief team. De hondengeleiders van Security Noord Nieuwenhuis zijn allemaal NbvdD (Nederlandse Bond voor de Diensthond) of KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) gecertificeerd en vormen een betrouwbaar duo met hun diensthond.

Ruime inzetbaarheid hondenbeveiliging

Security Noord Nieuwenhuis werkt al jaren met speciaal getrainde honden. Samen met hun hondengeleiders, die strikt gebonden zijn aan geldende wet- en regelgeving is hondenbeveiliging onder andere inzetbaar bij:


De inzet van een hondengeleider en een diensthond geeft een duidelijk signaal naar buiten toe. Daarom is het een sterke preventieve maatregel die je eigenlijk altijd in kunt zetten.

Hondengeleider en hond vormen betrouwbaar team

De hondengeleiders van Security Noord Nieuwenhuis zijn goed opgeleid en trainen wekelijks samen met hun honden. Zo blijven zij optimaal functioneren als team, wat erg belangrijk is tijdens een calamiteit. De geleider is te allen tijde verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. Om risico’s te voorkomen werken wij dan ook met de beste honden en beste hondengeleiders.

Offerte op maat

Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de provincie Friesland, Groningen en Drenthe. Heeft u interesse in hondenbeveiliging of wilt u meer informatie over deze manier van beveiligen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u onze bewaking met honden een keer in actie zien voordat u ze meeneemt naar een evenement, dan bent u van harte welkom. Samen met u denken we graag mee over de inzet van onze viervoeters.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

  • Hondenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis
  • Hondenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis
  • Hondenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Wist u dit al over Security Noord? - Security Noord Nieuwenhuis

Wist u dit al over Security Noord?

Dat u bij ons met spoed een beveiliger kunt regelen of dat wij verschillende diensten aanbieden wist u vast al wel van Security Noord. Maar wist u al dat Security Noord Nieuwenhuis: 1. 24/7 een bevei... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.