Horecabeveiliging

Horecabeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

In het uitgaansleven vinden er af en toe vervelende incidenten plaats. Het is belangrijk dat de gasten zich veilig voelen en gewoon kunnen genieten van hun avond. Daarom is beveiliging in de horeca essentieel. De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zorgen ervoor dat alles goed verloopt.

Portiersdiensten door ervaren beveiligers

Al sinds 2001 is het verplicht om als horecaondernemer beveiligingspersoneel in te huren via een beveiligingsbureau. De reden hiervoor is duidelijk: deze mensen zijn gescreend door de politie en zijn in het bezit van een beveiligingsdiploma. Zo weet u zeker dat u betrouwbare mensen bij de deur heeft staan die met hun portiersdiensten uw horecagelegenheid beveiligen.

Omdat de portier bij uw deur een visitekaartje is zetten de beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zich ook in als gastheer. Zij staan uw gasten graag op de juiste manier te woord, wijzen de weg of verlenen eerste hulp als dit nodig is. Deze proactieve houding in combinatie met jarenlange ervaring biedt u als ondernemer een optimale beveiliging in de horeca.

Orde met horecabeveiliging

Onze portiers houden toezicht op binnenkomende bezoekers. Ze handhaven het beleid van de horecagelegenheid. Een andere taak van een portier is het signaleren -en op gepaste wijze verwijderen- van ongewenste bezoekers. Portiers van Security Noord Nieuwenhuis houden toezicht door controlerondes te lopen. In het geval van vechtpartijen of andere calamiteiten grijpt een portier in en zal hij proberen mogelijke overtreders buiten de deur te zetten.

Indien nodig worden de acties van de beveiligers uitgevoerd in samenwerking met de politie. Security Noord Nieuwenhuis heeft goede contacten met de politie in Noord-Nederland. Hierdoor zijn wij ook op de hoogte van ontwikkelingen, kunnen wij hierop inspelen en de kwaliteit richting de klant constant verhogen.

Offerte voor horecabeveiliging op maat

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij voor de horecabeveiliging bieden of over de specifieke invulling van portiersdiensten? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website en ga voor beveiliging op maat.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.