VCA/BHV Portiersdiensten

VCA/BHV Portiersdiensten Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging op maat op uw bouwplaats

Steeds vaker wordt ervoor gekozen om beveiligers te plaatsen op bouwplaatsen. Zij vervullen hier de rol van een portier om uitvoerders in hun te taken te verlichten. De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis kunnen verschillende taken van de portiers overnemen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Openings- en sluitronde
  • Aan- en afmelden van vervoersbewegingen op de bouwplaats
  • Kopiëren van ID-kaart of paspoort van iedere nieuwe medewerker
  • Afspelen VCA-introductiefilm
  • Afnemen test VCA-bekwaamheid
  • Controleren geldigheid VCA Certificaat
  • Controle op gebruik PBM’s op de bouw

Het belang van VCA en BHV

Voor iedere bouwplaats is het van groot belang dat er mensen aanwezig zijn die bekend zijn met VCA en BHV. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is er op gericht om werknemers die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico veiliger te laten werken. VCA maakt mensen ervan bewust hoe ze risico’s kunnen beperken en welk gedrag en welke houding hierbij horen. BVH staat voor BedrijfsHulpVereniging. Een bhv’er is getraind om mensen in gevaarlijke situaties hulp te verlenen en in veiligheid te brengen. Het is daarom belangrijk dat er op elke bouwplaats mensen werken die expert zijn op het gebied van VCA en BHV. Onze beveiligers zijn hiervoor uitermate geschikt.

Korte lijnen en serieuze service

De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zijn ervaren, serieus en vriendelijk zonder de regels uit het oog te verliezen. Wij zorgen ervoor dat er vaste portiers op uw terrein zijn, zodat u weet wat u kunt verwachten. We vinden het daarbij erg belangrijk om duidelijke communicatie met u te hebben en korte lijnen aan te houden. Deze korte lijn hebben we ook met de belastingdienst zodat de paspoort of ID-kaart controle volgens de regels gaat.

Portiersfunctie ter plaatse

De overname van portierstaken kunnen uitgebreid of gecombineerd worden met taken die u als eigenaar of ondernemer nuttig acht. Uiteraard is het mogelijk om dit te overleggen. Neem gemakkelijk contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.