Vervoer verwarde personen

Vervoer verwarde personen Security Noord Nieuwenhuis

Met ruimschootse ervaring in de beveiliging van zorginstellingen, biedt Security Noord Nieuwenhuis nu ook de mogelijkheid voor vervoer van verwarde personen. Deze vorm van vervoer is uniek in Noord-Nederland en speelt in op de vraag naar het transport van cliënten van zorginstellingen.

Verwarde personen hebben vaak speciale begeleiding nodig. Ook het vervoer van A naar B dient zorgvuldig en professioneel te gebeuren. U kunt denken aan het transport van een zorginstelling naar het ziekenhuis of een overplaatsing naar een andere zorginstelling. In meerdere situaties kunt u gebruik maken van het transport. U kunt er op rekenen dat de cliënt veilig op de plek van bestemming komt. Het vervoer van Security Noord Nieuwenhuis is bovendien beschikbaar voor alle leeftijden, dus ook voor jeugd.

Professionele begeleiding

Security Noord Nieuwenhuis heeft een professioneel team van beveiligers, dat veel ervaring heeft met het beveiligen van zorginstellingen. Onze dienst zorgbeveiliging is in de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. De beveiligers weten hoe zij bij onverwachte of dreigende situaties de-escalerend te werk moeten gaan, waarbij een positieve houding naar de cliënt centraal staat. Dit zorgt voor een veiliger klimaat, dan wanneer het vervoer gebeurt door een partij die niet bekend is met de doelgroep. Het is uiteraard mogelijk om meerdere beveiligers in te zetten voor een rit.

Uitrusting en mogelijkheden

De zwarte bus voor het transport (Mercedes) is volledig uitgerust en biedt plaats aan zes personen plus chauffeur. Voor de begeleiders en medewerkers van de instellingen en eventuele familieleden, zijn er voldoende zitplekken aanwezig. De bus beschikt over geblindeerde ramen, om zo de privacy van de cliënt te respecteren. Dit alles om de veiligheid van de medewerker en cliënt te waarborgen. Daarnaast bieden wij:

• Vervoer door heel Noord-Nederland
• Volledig zwarte auto, met geblindeerd glas
• Speciaal opgeleide zorgbeveiligers
• Dag en nacht beschikbaarheid
• Snelle en efficiënte oplossingen

Zorgbeveiliging door Security Noord

Voordelen

Het voordeel van transport van verwarde personen door Security Noord Nieuwenhuis is dat er gepast vervoer wordt geboden. Daarmee wordt niet alleen de druk bij cliënten verlicht, maar ook medewerkers en begeleiders van de zorginstellingen ervaren minder stress tijdens een rit, omdat ze weten dat er beveiligers met een schat aan (zorg)ervaring meereizen. Het is voor medewerkers van zorginstellingen bovendien een tijdrovende klus om vervoer voor verwarde personen te regelen. De transportdienst van Security Noord Nieuwenhuis biedt een efficiënte uitkomst.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via info@security-noord.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing