Winkelsurveillance

Winkelsurveillance Security Noord Nieuwenhuis

Het is natuurlijk van belang dat er uitstekende winkelbewaking in uw winkel aanwezig is. Zowel winkeldiefstal als vandalisme kan leiden tot een behoorlijke inkomstenderving. Winkelbewaking voorkomt niet alleen winkeldiefstal en vandalisme, ook draagt het bij aan de veiligheid in het algemeen. Het winkelend publiek hecht veel waarde aan een veilige omgeving terwijl ze aan het winkelen zijn. Onze winkel surveillanten bevorderen het veiligheidsgevoel en daarnaast heeft hun aanwezigheid een preventieve werking.

Uw winkels beveiligd en gecontroleerd

Winkeldiefstal en criminaliteit vormen helaas voor retailers een grote kostenpost. Niet alleen is dit zonde, maar kan het ook voor een deel voorkomen worden. Deze vorm van criminaliteit kan aangepakt worden door een combinatie van een aantal preventieve maatregelen. Denk hierbij aan goed geïnstrueerd winkelpersoneel, elektronische hulpmiddelen zoals beveiligingspoortjes en goed opgeleide winkelsurveillanten. Maar beveiliging van de winkel biedt hierbij ook een uitkomst.

Security Noord Nieuwenhuis kan u van dienst zijn met winkelsurveillance. Onze beveiligers treden op als gastheer en gastvrouw in uw winkel. Zij zijn betrouwbaar, behulpzaam, representatief en vriendelijk voor uw klanten, maar waar nodig, doortastend in hun aanpak tegen diefstal en overlast. Om effectief te kunnen optreden worden de beveiligers voor winkelbewaking extra opgeleid in het aanhouden van verdachten.

Effectieve samenwerking

Door nauwe samenwerking met de politie van Noord-Nederland kan Security Noord Nieuwenhuis ervoor zorgen dat aanhoudingen snel en discreet worden verricht. Indien gewenst kunnen wij ook de aangiftes regelen bij de politie.

Heeft u een groter object wat om winkelsurveillance vraagt, zoals een winkelcentrum of een groepje winkels bij elkaar, dan is het mogelijk om een preventieve surveillancebeveiliger aan te stellen. Door middel van een portofoon is hij direct oproepbaar bij verdachte situaties. Deze vorm van beveiliging is niet alleen zeer aantrekkelijk omdat kosten gedeeld kunnen worden, maar ook omdat u dan altijd gegarandeerd bent van een betrouwbare beveiligingspartner.

Uw samenwerkingspartner op maat

Wilt u meer informatie over winkelbewaking en de verschillende mogelijkheden voor beveiliging in uw winkel? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Graag denken we met u mee over verschillende opties met aantrekkelijke prijzen.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.