Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging Assen

Dagelijks werkzaam in goed vertrouwen

Voor beveiliging in Assen kunt u terecht bij Security Noord Nieuwenhuis. U bent bij ons aan het juiste adres voor beveiliging in de breedste zin van het woord. Als erkend beveiligingsbedrijf zijn wij de aangewezen organisatie om de veiligheid en beveiliging te realiseren die u mag verwachten. Door onze jarenlange ervaring en uiteenlopende dienstverlening kunnen wij een totaalconcept op maat bieden. Inmiddels hebben wij gewerkt voor een grote verscheidenheid van opdrachtgevers en werken wij dagelijks in goed vertrouwen samen met talloze opdrachtgevers in het Noorden van het land.

Beveiliging Assen

Uiteenlopende specialisaties in Assen

Al jaren kunt u in Assen en omgeving gebruik maken van ons veelzijdige dienstenaanbod. Zo zijn wij gespecialiseerd in onder andere de onderstaande diensten:

Deze en andere diensten worden door onze beveiligingsexperts volledig op uw situatie en wensen afgestemd. Zo houden wij u te allen tijde op de hoogte van de situatie en spelen wij direct in op veranderende omstandigheden.

Op deze manier streven wij ernaar om u volledig te voorzien in uw beveiligingsbehoefte, zodat u met een gerust hart

Verzekerd van professionaliteit

Wanneer u ons bedrijf inschakelt om de beveiliging bij u in Assen te verzorgen bent u verzekerd van professionaliteit en betrouwbaarheid. Onze dienstverlening kenmerkt zich onder andere door de volgende punten:

In vergelijking met veel andere beveiligingsbedrijven weet u bij ons precies waar u aan toe bent. Wij informeren en adviseren u regelmatig, zodat de veiligheid en beveiliging altijd up-to-date blijft en voldoet aan de meest strenge en actuele vereisten.

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

Mocht u interesse hebben in één of meerdere beveiligingsdiensten van ons beveiligingsbedrijf in Assen, dan kunt u gerust contact opnemen met ons beveiligingspersoneel. Wij vertellen u graag wat wij zoal voor u kunnen betekenen en geven antwoord op al uw vragen. Overigens kunt u ook bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat, zodat u precies weet wat de kosten zijn voor de diensten die u wenst af te nemen. Voor beveiliging in Assen kunt u ons dagelijks telefonisch bereiken. Echter zijn wij ook per e-mail en via het contactformulier bereikbaar.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging