Beveiliging Dokkum

Beveiliging Dokkum - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging op maat

De beveiliging in Dokkum is bij Security Noord Nieuwenhuis in goede handen. Als goedgekeurd beveiligingsbedrijf door het Ministerie van Justitie bent u bij ons verzekerd van een uitstekende kwaliteit en optimale betrouwbaarheid. Wij zijn voornamelijk actief in Noord Nederland en bieden beveiligingsoplossingen op maat. Voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers bieden wij een grote hoeveelheid beveiligingsdiensten die wij al jaren naar volle tevredenheid van onze klanten uitvoeren. Doordat wij voldoen aan de hoogste beveiligingseisen, kunnen wij onze opdrachtgevers exact bieden waar zij naar op zoek zijn. Dat betekent dat de veiligheid en beveiliging van zowel personen als goederen door ons wordt gegarandeerd.

Dienstenpakket Security Noord Nieuwenhuis

Het dienstenpakket van onze beveiligingsorganisatie is zeer uiteenlopend. Wij kunnen voor elke gelegenheid beveiliging inzetten om er zo voor te zorgen dat het veilig verloopt. Zo heeft u in Dokkum de mogelijkheid om een keuze te maken uit onder andere de volgende diensten:

 • Objectenbeveiliging
 • Evenementbeveiliging
 • Beveiliging met honden
 • Horecabeveiligingen
 • Ad hoc diensten
 • Winkelsurveillances
 • VCA / BHV diensten
 • Bouwbewaking
 • Verkeersregellaars


Het bijzondere aan al deze diensten is dat ons bedrijf de beveiliging bij u in Dokkum realiseert zoals u dat wilt. Volledig afgestemd op uw wensen en de situatie bieden wij precies wat u nodig heeft. Hierbij kunt u rekenen op een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service.

Service en kwaliteit

Het personeel van ons bedrijf beschikt over de juiste vakdiploma’s en heeft jarenlange ervaring in de beveiliging. Zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de veiligheid.

Daarnaast beschikt ons beveiligingspersoneel over de onderstaande eigenschappen:

 • Servicegerichtheid
 • Adequaat handelen
 • Verbaal sterk
 • Sociale vaardig


Doordat ons beveiligingspersoneel beschikt over bovenstaande eigenschappen, kunnen wij ervoor zorgend dat alles bij u in Dokkum verloopt zoals gepland en dat problemen worden voorkomen. Dat geldt bij al onze diensten, zodat u te allen tijde de kwaliteit ontvangt die u van een gerenommeerde beveiligingsorganisatie mag verwachten.

Maak nu een afspraak

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van beveiliging. Wij kunnen u gedetailleerd vertellen wat wij voor u kunnen doen. Desgewenst stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij geven graag duidelijkheid en bieden u daarom volledig inzicht in onze prijzen en dienstverlening. Voor beveiliging in Dokkum kunnen wij u volledig op maat van dienst zijn. Wij staan graag voor u klaar.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.