Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging Drachten

Beveiliging op maat

De beveiliging in Drachten is bij Security Noord Nieuwenhuis in goede handen. Als gekeurd beveiligingsbedrijf door het Ministerie van Justitie bent u bij ons verzekerd van een uitstekende kwaliteit en optimale betrouwbaarheid. Wij zijn voornamelijk actief in Noord Nederland en bieden beveiligingsoplossingen op maat. Voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers bieden wij een grote hoeveelheid beveiligingsdiensten die wij al jaren naar volle tevredenheid van onze klanten uitvoeren. Doordat wij voldoen aan de hoogste beveiligingseisen, kunnen wij onze opdrachtgevers exact bieden waar zij naar op zoek zijn. Dat betekent dat de veiligheid en beveiliging van zowel personen als goederen door ons wordt gegarandeerd.

Dienstenpakket Security Noord Nieuwenhuis

Het dienstenpakket van onze beveiligingsorganisatie is zeer uiteenlopend. Wij kunnen voor elke gelegenheid beveiliging inzetten om er zo voor te zorgen dat het veilig verloopt. Zo heeft u in Drachten de mogelijkheid om een keuze te maken uit onder andere de volgende diensten:

Het bijzondere aan al deze diensten is dat ons bedrijf de beveiliging bij u in Drachten realiseert zoals u dat wilt. Volledig afgestemd op uw wensen en de situatie bieden wij precies wat u nodig heeft. Hierbij kunt u rekenen op een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service.

Service en kwaliteit

Het personeel van ons bedrijf beschikt over de juiste vakdiploma’s en heeft jarenlange ervaring in de beveiliging. Zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de veiligheid. 

Daarnaast beschikt ons beveiligingspersoneel over de onderstaande eigenschappen:

Doordat ons beveiligingspersoneel beschikt over bovenstaande eigenschappen, kunnen wij ervoor zorgend dat alles bij u in Drachten verloopt zoals gepland en dat problemen worden voorkomen. Dat geldt bij al onze diensten, zodat u te allen tijde de kwaliteit ontvangt die u van een gerenommeerde beveiligingsorganisatie mag verwachten.

Maak nu een afspraak 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van beveiliging. Wij kunnen u gedetailleerd vertellen wat wij voor u kunnen doen. Desgewenst stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij geven graag duidelijkheid en bieden u daarom volledig inzicht in onze prijzen en dienstverlening. Voor beveiliging in Drachten kunnen wij u volledig op maat van dienst zijn. Wij staan graag voor u klaar.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging