Beveiliging Harlingen

Beveiliging Harlingen - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis biedt veiligheid voor alles. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Voor Security Noord is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook het op de juiste manier met mensen omgaan. Onze beveiligers hebben het vak in de vingers en zorgen ervoor dat alles veilig verloopt.

Werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers

Op het gebied van beveiliging in Harlingen is Security Noord Nieuwenhuis al jaren een toonaangevende organisatie. Wij zijn een allround beveiligingsbedrijf dat werkzaam is voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo werken wij onder andere voor gemeentes, industriële bedrijven, horecagelegenheden en nog veel meer. Voornamelijk werken wij in Noord Nederland en geven u in Harlingen graag de beveiliging en veiligheid die u verdient. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers kunnen wij de veiligheid van zowel personen als goederen leveren zoals u het wilt en de garantie geven dat deze optimaal is. Wij bieden graag totaaloplossingen die volledig worden afgestemd op de wensen van onze klanten.

Uw specifieke beveiligingsbehoefte voorop

U bent bij ons aan het juiste adres voor vrijwel alle diensten op het gebied van veiligheid. Zo kunt u ons in Harlingen onder andere voor de volgende beveiligingsdiensten inschakelen:

  • Objectenbeveiliging
  • Evenementbeveiliging
  • Beveiliging met een hondenbrigade
  • Horecabeveiliging
  • Ad Hoc Beveiliging Harlingen
  • Winkelsurveillance
  • Diensten op het gebied van VCA/BHV
  • Bouwplaatsbewaking
  • Verkeersregeling


Bij de uitvoering van al deze diensten staat uw specifieke beveiligingsbehoefte voorop. Dat betekent dat wij al onze activiteiten volledig afstemmen op uw situatie en wensen.

Vakbekwaam beveiligingspersoneel

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.