Beveiliging Heerenveen

Beveiliging Heerenveen - Security Noord Nieuwenhuis

Allround beveiligingsorganisatie in Heerenveen

Bent u op zoek naar vakbekwame beveiligers die de beveiliging in Heerenveen kunnen verzorgen? Dan bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Wij zijn een allround beveiligingsorganisatie die goedgekeurd is door het Ministerie van Justitie. Doordat wij voornamelijk werkzaam zijn in het Noorden van het land, hebben wij een ruime kennis van de regio. Hierdoor zijn wij in staat om beter in te springen op uw situatie en uw wensen op het gebied van beveiliging te kunnen naleven.

Hoge veiligheidseisen

U kunt bij ons terecht voor beveiligingsoplossingen op maat. Zo kunnen de meest uiteenlopende bedrijven in Heerenveen en omgeving gebruik maken van onze diensten. Of het nu gaat om een gastvrije portier voor een horecagelegenheid of het beveiligen van een groot bedrijfspand, wij regelen het voor u. Onze organisatie voldoet aan hoge veiligheidseisen en werkt graag in vertrouwen samen met haar klanten. Op die manier kunnen wij de beveiliging en veiligheid verzorgen die u verdient, zowel voor personen als goederen.

Grote diversiteit aan beveiligingsdiensten

In Heerenveen kunt u ons inschakelen voor verschillende beveiligingsdiensten. Onze diensten bestaan uit:

 • Objectbeveiliging
 • Evenementbeveiliging
 • Hondenbewaking
 • Horecabeveiliging
 • Ad-Hoc Beveiliging
 • Winkelsurveillance
 • BHV / VCA diensten
 • Bouwbeveiliging
 • Verkeersregellaars


Al onze diensten worden volledig afgestemd op uw individuele beveiligingsbehoefte in Heerenveen. Dat betekent dat u zelf bepaalt op welke wijze u onze beveiliging inschakelt. Uiteraard zullen wij u hierin deskundig adviseren, zodat u de keuze kunt maken voor de juiste beveiligingsoplossing.

Professioneel en adequaat

Ons personeel is volledig gediplomeerd en voldoet aan de strenge beveiligingseisen. Daarnaast maakt ons personeel onder andere gebruik van:

 • Een stipte werkwijze
 • Een professionele werkhouding
 • Duidelijkheid
 • Korte communicatielijnen


Naast deze elementen die belangrijk zijn in de beveiliging, zijn wij sociaal vaardig, verbaal sterk en in staat om professioneel en adequaat te reageren als dat nodig is.

Deskundig advies

Kies nu voor de beveiliging van onze ervaren beveiligers. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en komen met plezier bij u langs om de opdracht tot in de puntjes met u door te spreken. Zo kunt u op uw gemak al uw vragen stellen en geven wij u deskundig advies op maat. Maak vandaag nog een afspraak door ons telefonisch te benaderen, per e-mail of via het contactformulier op deze website. Als het gaat om de beveiliging in Heerenveen staan wij graag voor u klaar.

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis - Security Noord Nieuwenhuis

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis

Webshop voor beveiliging Het was u misschien al opgevallen, maar sinds kort heeft Security Noord ook een webshop! In deze vindt u diverse soorten camera's die helpen bij de beveiliging in en rondom ee... lees verder »

Bijna verhuizen - fotoreportage - Security Noord Nieuwenhuis

Bijna verhuizen - fotoreportage

In een eerder nieuwsbericht lieten we al weten dat we binnenkort gaan verhuizen. As we speak wordt er druk aan ons nieuwe pand gewerkt. Waar eerst nog niets stond wordt nu razendsnel iets gigantisch n... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.