Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging Heerenveen

Allround beveiligingsorganisatie

Bent u op zoek naar vakbekwame beveiligers die de beveiliging in Heerenveen kunnen verzorgen? Dan bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Wij zijn een allround beveiligingsorganisatie die goedgekeurd is door het Ministerie van Justitie. Doordat wij voornamelijk werkzaam zijn in het Noorden van het land, hebben wij een ruime kennis van de regio. Hierdoor zijn wij in staat om beter in te springen op uw situatie en uw wensen op het gebied van beveiliging te kunnen naleven.

Beveiliging Heerenveen

Hoge veiligheidseisen 

U kunt bij ons terecht voor beveiligingsoplossingen op maat. Zo kunnen de meest uiteenlopende bedrijven in Heerenveen en omgeving gebruik maken van onze diensten. Of het nu gaat om een gastvrije portier voor een horecagelegenheid of het beveiligen van een groot bedrijfspand, wij regelen het voor u. Onze organisatie voldoet aan hoge veiligheidseisen en werkt graag in vertrouwen samen met haar klanten. Op die manier kunnen wij de beveiliging en veiligheid verzorgen die u verdient, zowel voor personen als goederen.

Grote diversiteit aan beveiligingsdiensten

In Heerenveen kunt u ons inschakelen voor verschillende beveiligingsdiensten. Onze diensten bestaan uit:

Al onze diensten worden volledig afgestemd op uw individuele beveiligingsbehoefte in Heerenveen. Dat betekent dat u zelf bepaalt op welke wijze u onze beveiliging inschakelt. Uiteraard zullen wij u hierin deskundig adviseren, zodat u de keuze kunt maken voor de juiste beveiligingsoplossing.

Professioneel en adequaat

Ons personeel is volledig gediplomeerd en voldoet aan de strenge beveiligingseisen. Daarnaast maakt ons personeel onder andere gebruik van:

Naast deze elementen die belangrijk zijn in de beveiliging, zijn wij sociaal vaardig, verbaal sterk en in staat om professioneel en adequaat te reageren als dat nodig is.

Deskundig advies 

Kies nu voor de beveiliging van onze ervaren beveiligers. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en komen met plezier bij u langs om de opdracht tot in de puntjes met u door te spreken. Zo kunt u op uw gemak al uw vragen stellen en geven wij u deskundig advies op maat. Maak vandaag nog een afspraak door ons telefonisch te benaderen, per e-mail of via het contactformulier op deze website. Als het gaat om de beveiliging in Heerenveen staan wij graag voor u klaar.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging