Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging Leeuwarden

Security Noord Nieuwenhuis biedt veiligheid voor alles. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring op het gebied van beveiliging.  Voor Security Noord is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook het op de juiste manier met mensen omgaan. Onze beveiligers hebben het vak in de vingers en zorgen ervoor dat alles veilig verloopt. 

Werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers

Op het gebied van beveiliging in Leeuwarden is Security Noord Nieuwenhuis al jaren een toonaangevende organisatie. Wij zijn een allround beveiligingsbedrijf dat werkzaam is voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo werken wij onder andere voor gemeentes, industriële bedrijven, horecagelegenheden en nog veel meer. Voornamelijk werken wij in Noord Nederland en geven u in Leeuwarden graag de beveiliging en veiligheid die u verdient. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers kunnen wij de veiligheid van zowel personen als goederen leveren zoals u het wilt en de garantie geven dat deze optimaal is. Wij bieden graag totaaloplossingen die volledig worden afgestemd op de wensen van onze klanten.

Uw specifieke beveiligingsbehoefte voorop

U bent bij ons aan het juiste adres voor vrijwel alle diensten op het gebied van veiligheid. Zo kunt u ons in Leeuwarden onder andere voor de volgende beveiligingsdiensten inschakelen:

Bij de uitvoering van al deze diensten staat uw specifieke beveiligingsbehoefte voorop. Dat betekent dat wij al onze activiteiten volledig afstemmen op uw situatie en wensen.

Vakbekwaam beveiligingspersoneel

Als u gebruik maakt van één of meerdere beveiligingsdiensten van ons bedrijf, bent u in Leeuwarden en omgeving verzekerend van een zorgvuldige en gestroomlijnde dienstverlening. Wij maken daarbij altijd gebruik van vakbekwaam beveiligingspersoneel. Ons personeel is:

Met deze specialisaties in huis is de beveiliging, in welke vorm dan ook, bij ons in goede handen.

Vrijblijvend gesprek

Neem gerust eens contact met ons op en kom meer te weten over de mogelijkheden die wij op het gebied van beveiliging kunnen realiseren. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen wij u deskundig adviseren en gericht al uw vragen beantwoorden met betrekking tot de beveiliging in Leeuwarden. Hiervoor nemen wij met plezier de tijd, zodat u naderhand exact weet wat u van ons kunt verwachten.

U kunt ons dagelijks bereiken via het contactformulier op deze website of door ons telefonisch te benaderen. 

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging