Beveiliging Leeuwarden

Beveiliging Leeuwarden - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis biedt veiligheid voor alles. Wij hebben al ruim tien jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Voor Security Noord is beveiliging niet alleen het garanderen van veiligheid, maar ook het op de juiste manier met mensen omgaan. Onze beveiligers hebben het vak in de vingers en zorgen ervoor dat alles veilig verloopt.

Werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers

Op het gebied van beveiliging in Leeuwarden is Security Noord Nieuwenhuis al jaren een toonaangevende organisatie. Wij zijn een allround beveiligingsbedrijf dat werkzaam is voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo werken wij onder andere voor gemeentes, industriële bedrijven, horecagelegenheden en nog veel meer. Voornamelijk werken wij in Noord Nederland en geven u in Leeuwarden graag de beveiliging en veiligheid die u verdient. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers kunnen wij de veiligheid van zowel personen als goederen leveren zoals u het wilt en de garantie geven dat deze optimaal is. Wij bieden graag totaaloplossingen die volledig worden afgestemd op de wensen van onze klanten.

Uw specifieke beveiligingsbehoefte voorop

U bent bij ons aan het juiste adres voor vrijwel alle diensten op het gebied van veiligheid. Zo kunt u ons in Leeuwarden onder andere voor de volgende beveiligingsdiensten inschakelen:

 • Objectenbeveiliging
 • Evenementbeveiliging
 • Beveiliging met een hondenbrigade
 • Horecabeveiliging
 • Ad Hoc Beveiliging Leeuwarden
 • Winkelsurveillance
 • Diensten op het gebied van VCA/BHV
 • Bouwplaatsbewaking
 • Verkeersregeling


Bij de uitvoering van al deze diensten staat uw specifieke beveiligingsbehoefte voorop. Dat betekent dat wij al onze activiteiten volledig afstemmen op uw situatie en wensen.

Vakbekwaam beveiligingspersoneel

Als u gebruik maakt van één of meerdere beveiligingsdiensten van ons bedrijf, bent u in Leeuwarden en omgeving verzekerend van een zorgvuldige en gestroomlijnde dienstverlening. Wij maken daarbij altijd gebruik van vakbekwaam beveiligingspersoneel. Ons personeel is:

 • Professioneel
 • Servicegericht
 • Adequaat
 • Verbaal sterk
 • Sociaal vaardig


Met deze specialisaties in huis is de beveiliging, in welke vorm dan ook, bij ons in goede handen.

Vrijblijvend gesprek

Neem gerust eens contact met ons op en kom meer te weten over de mogelijkheden die wij op het gebied van beveiliging kunnen realiseren. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Zo kunnen wij u deskundig adviseren en gericht al uw vragen beantwoorden met betrekking tot de beveiliging in Leeuwarden. Hiervoor nemen wij met plezier de tijd, zodat u naderhand exact weet wat u van ons kunt verwachten.

U kunt ons dagelijks bereiken via het contactformulier op deze website of door ons telefonisch te benaderen.

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis - Security Noord Nieuwenhuis

De Webshop van Security Noord Nieuwenhuis

Webshop voor beveiliging Het was u misschien al opgevallen, maar sinds kort heeft Security Noord ook een webshop! In deze vindt u diverse soorten camera's die helpen bij de beveiliging in en rondom ee... lees verder »

Bijna verhuizen - fotoreportage - Security Noord Nieuwenhuis

Bijna verhuizen - fotoreportage

In een eerder nieuwsbericht lieten we al weten dat we binnenkort gaan verhuizen. As we speak wordt er druk aan ons nieuwe pand gewerkt. Waar eerst nog niets stond wordt nu razendsnel iets gigantisch n... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.