Beveiliging Sneek

Beveiliging Sneek - Security Noord Nieuwenhuis

Allround beveiligingsorganisatie in Sneek

Bent u op zoek naar vakbekwame beveiligers die de beveiliging in Sneek kunnen verzorgen? Dan bent u bij Security Noord Nieuwenhuis aan het juiste adres. Wij zijn een allround beveiligingsorganisatie die goedgekeurd is door het Ministerie van Justitie. Doordat wij voornamelijk werkzaam zijn in het Noorden van het land, hebben wij een ruime kennis van de regio. Hierdoor zijn wij in staat om beter in te springen op uw situatie en uw wensen op het gebied van beveiliging te kunnen naleven.

Hoge veiligheidseisen

U kunt bij ons terecht voor beveiligingsoplossingen op maat. Zo kunnen de meest uiteenlopende bedrijven in Sneek en omgeving gebruik maken van onze diensten. Of het nu gaat om een gastvrije portier voor een horecagelegenheid of het beveiligen van een groot bedrijfspand, wij regelen het voor u. Onze organisatie voldoet aan hoge veiligheidseisen en werkt graag in vertrouwen samen met haar klanten. Op die manier kunnen wij de beveiliging en veiligheid verzorgen die u verdient, zowel voor personen als goederen.

Grote diversiteit aan beveiligingsdiensten

In Sneek kunt u ons inschakelen voor verschillende beveiligingsdiensten. Onze diensten bestaan uit:

 • Objectbeveiliging
 • Evenementenbeveiliging
 • Hondenbewaking
 • Horecabeveiliging
 • Ad-Hoc Beveiliging
 • Winkelsurveillance
 • BHV / VCA diensten
 • Bouwbeveiliging
 • Verkeersregellaars


Al onze diensten worden volledig afgestemd op uw individuele beveiligingsbehoefte in Sneek. Dat betekent dat u zelf bepaalt op welke wijze u onze beveiliging inschakelt. Uiteraard zullen wij u hierin deskundig adviseren, zodat u de keuze kunt maken voor de juiste beveiligingsoplossing.

Professioneel en adequaat

Ons personeel is volledig gediplomeerd en voldoet aan de strenge beveiligingseisen. Daarnaast maakt ons personeel onder andere gebruik van:

 • Een stipte werkwijze
 • Een professionele werkhouding
 • Duidelijkheid
 • Korte communicatielijnen


Naast deze elementen die belangrijk zijn in de beveiliging, zijn wij sociaal vaardig, verbaal sterk en in staat om professioneel en adequaat te reageren als dat nodig is.

Deskundig advies

Kies nu voor de beveiliging van onze ervaren beveiligers. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en komen met plezier bij u langs om de opdracht tot in de puntjes met u door te spreken. Zo kunt u op uw gemak al uw vragen stellen en geven wij u deskundig advies op maat. Maak vandaag nog een afspraak door ons telefonisch te benaderen, per e-mail of via het contactformulier op deze website. Als het gaat om de beveiliging in Sneek staan wij graag voor u klaar.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.