Beveiliging op maat!
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Bewaking

Op zoek naar bewaking van uw bouwterrein?

Op zoek naar een beveiligingsbedrijf dat een professionele bewaking biedt op uw bouwterrein in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan bent u bij Security Noord Nieuwenhuis helemaal op de juiste plek. Wij zijn een ervaren beveiligingsbedrijf dat diensten aanbiedt in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. U kunt ons dan ook inhuren voor een optimale bewaking van uw bouwterrein of evenement.

Een allround beveiligingsbedrijf

Security Noord Nieuwenhuis is een allround beveiligingsbedrijf. Wij bieden dan ook meerdere diensten aan zorgen altijd voor een professionele bewaking op maat. De bewaking stemmen wij af op uw wensen. Wat betreft onze diensten kunt u onder meer denken aan:

Verder kunt u ons ook ad hoc inschakelen. Hierbij bieden wij u snel een beveiliging in het geval van een calamiteit, zoals brand of een defect alarmsysteem.

Een totaalpakket van diensten

Wanneer u ons inhuurt voor de bewaking van uw bouwplaats dan leveren wij u een totaalpakket aan diensten. Hierbij kunt u denken aan de inzet van portiers en de beveiliging met honden in de nacht en in de weekenden. Verder behoort een mobiele surveillance ook tot de mogelijkheden. Dit totaalpakket bieden wij aan in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Onze bewakingsdiensten werken kostenbesparend. Bovendien houden wij dan 24 uur per dag en 7 dagen per week toezicht op uw bouwterrein.

U loopt geen risico meer

Bewaking van een bouwterrein is een absolute noodzaak. Hiermee voorkomt uw diefstal en vandalisme. Twee zaken die een grote kostenpost vormen in de bouwsector. Wanneer en koper is gestolen of hekken en sloten zijn geforceerd dan is de indirecte schade erg kostbaar. Uw personeel en onderaannemers kunnen dan hun werk niet uitvoeren en u loopt dan achter met uw bouwproject. Iets dat natuurlijk erg veel geld kost. Met een goede beveiliging kunt u dit risico gelukkig wegnemen.

Meer weten over onze bewaking? Bel of mail ons vandaag nog!

Wilt u meer informatie over bewaking of een van de andere diensten die wij in Drenthe, Groningen of Friesland aanbieden? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over onze beveiligingsdiensten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 284 009 18 of stuur een mail naar info@security-noord.nl. Als flexibel beveiligingsbedrijf in Drenthe, Friesland en Groningen garanderen wij u een optimale bewaking van uw bouwterrein.

 

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Security Noord Nieuwenhuis beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging