Bewaking

Bewaking - Security Noord Nieuwenhuis

Op zoek naar bewaking van uw bouwterrein?

Op zoek naar een beveiligingsbedrijf dat een professionele bewaking biedt op uw bouwterrein in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan bent u bij Security Noord Nieuwenhuis helemaal op de juiste plek. Wij zijn een ervaren beveiligingsbedrijf dat diensten aanbiedt in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. U kunt ons dan ook inhuren voor een optimale bewaking van uw bouwterrein of evenement.

Een allround beveiligingsbedrijf

Security Noord Nieuwenhuis is een allround beveiligingsbedrijf. Wij bieden dan ook meerdere diensten aan zorgen altijd voor een professionele bewaking op maat. De bewaking stemmen wij af op uw wensen. Wat betreft onze diensten kunt u onder meer denken aan:

  • Bouwbewaking
  • Objectbewaking
  • Horecabeveiliging
  • Evenementenbeveiliging
  • Hondenbeveiliging


Verder kunt u ons ook ad hoc inschakelen. Hierbij bieden wij u snel een beveiliging in het geval van een calamiteit, zoals brand of een defect alarmsysteem.

Een totaalpakket van diensten

Wanneer u ons inhuurt voor de bewaking van uw bouwplaats dan leveren wij u een totaalpakket aan diensten. Hierbij kunt u denken aan de inzet van portiers en de beveiliging met honden in de nacht en in de weekenden. Verder behoort een mobiele surveillance ook tot de mogelijkheden. Dit totaalpakket bieden wij aan in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Onze bewakingsdiensten werken kostenbesparend. Bovendien houden wij dan 24 uur per dag en 7 dagen per week toezicht op uw bouwterrein.

U loopt geen risico meer

Bewaking van een bouwterrein is een absolute noodzaak. Hiermee voorkomt uw diefstal en vandalisme. Twee zaken die een grote kostenpost vormen in de bouwsector. Wanneer en koper is gestolen of hekken en sloten zijn geforceerd dan is de indirecte schade erg kostbaar. Uw personeel en onderaannemers kunnen dan hun werk niet uitvoeren en u loopt dan achter met uw bouwproject. Iets dat natuurlijk erg veel geld kost. Met een goede beveiliging kunt u dit risico gelukkig wegnemen.
Meer weten over onze bewaking? Bel of mail ons vandaag nog!

Wilt u meer informatie over bewaking of een van de andere diensten die wij in Drenthe, Groningen of Friesland aanbieden? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag meer over onze beveiligingsdiensten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 284 009 18 of stuur een mail naar info@security-noord.nl. Als flexibel beveiligingsbedrijf in Drenthe, Friesland en Groningen garanderen wij u een optimale bewaking van uw bouwterrein.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.