Beveiliging is zorgen voor elkaar

Beveiliging is zorgen voor elkaar

Beveiliging is zorgen voor elkaar Security Noord Nieuwenhuis

Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een mooi artikel waarin we onze passie en kunde kunnen tonen!

De intro van dit artikel vindt u hieronder. Het gehele artikel vindt u hier.

“We pasten niet meer in ons jasje”, zegt Hans Nieuwenhuis, directeur van Security Noord. „Daarom zijn we verhuisd naar dit mooie nieuwe pand op bedrijventerrein Azeven Noord.” Het pand is niet de enige investering. In de loods staat een nieuwe, technologisch up-to-date observatie-unit te glimmen. Het interieur bestaat uit een grote vergadertafel en een wand met monitoren. “Deze unit wordt bij evenementen neergezet, vervolgens plaatsen we camera’s. We hebben mensen op het terrein en van hieruit houdt een team zicht op de ontwikkelingen bij een evenement.”

In de loods ligt ook een nieuw aangeschafte patrouilleboot. “Als je de beveiliging van evenementen op en om het water doet, zoals de Sneekweek en het Skûtsjesilen, dan is het noodzakelijk dat je snel ter plaatse kunt zijn.”

En toen kwam corona…

“Kwaliteit staat bij ons voorop”, zegt Nieuwenhuis. “Daarvoor gebruiken we moderne technologische hulpmiddelen. De observatie-unit, camera’s, extra 4G-portofoons en de patrouilleboot helpen bij het adequaat en efficiënt uitvoeren van onze beveiligingstaken.” Hij vervolgt: “Investeringen, een volgeboekte agenda: we gingen vol vertrouwen 2020 in. Toen kwam de intelligente lockdown in maart. Alle evenementen werden gecanceld. Dan schrik je wel even.”

Het gehele artikel vindt u hier.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.