Beveiliging is zorgen voor elkaar

Beveiliging is zorgen voor elkaar

Beveiliging is zorgen voor elkaar Security Noord Nieuwenhuis

Geschreven door:

Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een mooi artikel waarin we onze passie en kunde kunnen tonen!

De intro van dit artikel vindt u hieronder. Het gehele artikel vindt u hier.

“We pasten niet meer in ons jasje”, zegt Hans Nieuwenhuis, directeur van Security Noord. „Daarom zijn we verhuisd naar dit mooie nieuwe pand op bedrijventerrein Azeven Noord.” Het pand is niet de enige investering. In de loods staat een nieuwe, technologisch up-to-date observatie-unit te glimmen. Het interieur bestaat uit een grote vergadertafel en een wand met monitoren. “Deze unit wordt bij evenementen neergezet, vervolgens plaatsen we camera’s. We hebben mensen op het terrein en van hieruit houdt een team zicht op de ontwikkelingen bij een evenement.”

In de loods ligt ook een nieuw aangeschafte patrouilleboot. “Als je de beveiliging van evenementen op en om het water doet, zoals de Sneekweek en het Skûtsjesilen, dan is het noodzakelijk dat je snel ter plaatse kunt zijn.”

En toen kwam corona…

“Kwaliteit staat bij ons voorop”, zegt Nieuwenhuis. “Daarvoor gebruiken we moderne technologische hulpmiddelen. De observatie-unit, camera’s, extra 4G-portofoons en de patrouilleboot helpen bij het adequaat en efficiënt uitvoeren van onze beveiligingstaken.” Hij vervolgt: “Investeringen, een volgeboekte agenda: we gingen vol vertrouwen 2020 in. Toen kwam de intelligente lockdown in maart. Alle evenementen werden gecanceld. Dan schrik je wel even.”

Het gehele artikel vindt u hier.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing