Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van een erkenningscertificaat voor beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op!Over de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven
Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste brancheorganisaties binnen de beveiligingssector.
Zij behartigen de belangen van beveiligingsinstallateurs, particuliere beveiligingsorganisaties (PBO) & meldkamers (PAC).

Waarom kiezen voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf?
Kies voor veiligheid via de vakman! Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van uw eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit & service levert? Via een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Security N... lees verder »

Security Noord In bezit van het keurmerk beveiliging

U wist inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is dat al meer dan 10 jaar beveiliging op maat levert en door het Ministerie van Justitie is goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van het keurmerk beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op!... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.