Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging Security Noord Nieuwenhuis

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van een erkenningscertificaat voor beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op!Over de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven
Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste brancheorganisaties binnen de beveiligingssector.
Zij behartigen de belangen van beveiligingsinstallateurs, particuliere beveiligingsorganisaties (PBO) & meldkamers (PAC).

Waarom kiezen voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf?
Kies voor veiligheid via de vakman! Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van uw eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit & service levert? Via een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.