Fulltime Sneekweek

Fulltime Sneekweek

Fulltime Sneekweek Security Noord Nieuwenhuis

“Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Tijdens de Sneekweek zijn wij met vijf man sterk fulltime aanwezig. En met fulltime bedoel ik ook echt fulltime: de tent, slippers en zwembroeken gaan gewoon mee. Dit is niet alleen voor onze mannen leuk, maar ook voor de mensen die hier rondlopen. Zij zien de hele week dezelfde beveiligers. Niet strak in pak en met een serieus gezicht, maar gewoon relaxt als ‘een van hen’. Dat vinden we ook belangrijk, aanwezig zijn maar wel op een relaxte manier. Dat is voor de bezoekers ook veel gezelliger. Zo stonden we in 2016 met petten en waterpistolen bij de deur van de schuimparty. Dat geeft een goede sfeer en vinden we ook mooi.

Waar vroeger nog een hoop ellende was op Sneekweek, met regelmatig ruzie en politie, hebben we de afgelopen jaren gemerkt dat dit erg is afgenomen en de sfeer elk jaar beter wordt. In overleg met de politie hebben we voorafgaand aan Sneekweek 2016 afgestemd dat de politie minder aanwezig hoeft te zijn op het eiland. De politie kan op ons rekenen, en wij op hen als het nodig is. Dat zijn fijne samenwerkingen.”

Hans Nieuwenhuis
Directeur Security Noord Nieuwenhuis

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing