Ontwikkeling op alle fronten

Ontwikkeling op alle fronten

Ontwikkeling op alle fronten Security Noord Nieuwenhuis

Geschreven door:

In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling.

"Groei, groei, groei. Security Noord Nieuwenhuis is de afgelopen twee jaar behoorlijk doorgegroeid. Zodanig dat directeur Hans Nieuwenhuis besloot om naar een nieuw pand te verhuizen. Van 110 vierkante meter gaat hij met zijn medewerkers naar 400 vierkante meter ruimte. In verschillende fases vindt de verhuizing van de Richterlaan naar de Ottolaan plaats. Eind november werkt iedereen op de nieuwe plek in Drachten."

Lees door in het magazine.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing