Ontwikkeling op alle fronten

Ontwikkeling op alle fronten Security Noord Nieuwenhuis

In oktober stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling.

"Groei, groei, groei. Security Noord Nieuwenhuis is de afgelopen twee jaar behoorlijk doorgegroeid. Zodanig dat directeur Hans Nieuwenhuis besloot om naar een nieuw pand te verhuizen. Van 110 vierkante meter gaat hij met zijn medewerkers naar 400 vierkante meter ruimte. In verschillende fases vindt de verhuizing van de Richterlaan naar de Ottolaan plaats. Eind november werkt iedereen op de nieuwe plek in Drachten."

Lees door in het magazine.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van een erkenningscertificaat voor beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op! Over de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste branc... lees verder »

Security Noord In bezit van het keurmerk beveiliging

U wist inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is dat al meer dan 10 jaar beveiliging op maat levert en door het Ministerie van Justitie is goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van het keurmerk beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op!... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.