Met spoed beveiligers nodig?
Bel 0512-358804

 

Security Noord Nieuwenhuis

Calamiteitenbeveiliging met Security Noord Nieuwenhuis

Directe beveiliging bij calamiteiten

Komt u in een situatie waarbij u met spoed beveiligers nodig heeft? Bel ons dan direct. Binnen twee uur zijn we bij u aanwezig om te helpen met calamiteitenbeveiliging.

Met spoed een beveiliger ter plaatse

Een calamiteit is vaak onverwacht en vereist soms met spoed een beveiliger. Een inbraak, een brand, een ongeval of schade door extreme weersomstandigheden komt altijd op een ongepast moment en levert vaak een hoop stress. Hoewel we in Nederland, gelukkig, altijd kunnen rekenen op hulpdiensten zoals ambulances, politie en brandweer hebben objecten of eigendommen niet altijd de hoogste prioriteit voor deze hulpdiensten wanneer het grootste gevaar geweken is. Calamiteitenbeveiliging is dan een zeer goede oplossing.

Calamiteiten ongevallen Calamiteiten inbraak Calamiteiten brand Calamiteiten weersomstandigheden

Door een calamiteit kan het namelijk gebeuren dat de veiligheid van uw object niet meer optimaal is, en dan wilt u risico’s zoals ongevallen of diefstal natuurlijk vermijden. In samenwerking met politie en verschillende instanties kan Security Noord Nieuwenhuis u voorzien van beveiligers die met spoed ter plaatse zijn.

Calamiteiten beveiligen

De professionele medewerkers van Security Noord Nieuwenhuis staan 24/7 voor u klaar voor calamiteitenbeveiliging en kunnen ter plaatse zorgen voor ondersteuning op het gebied van:

Ons calamiteitenteam bestaat uit ervaren beveiligers die ervoor zorgen dat onbevoegden op afstand worden gehouden. In het uiterste geval zorgen zij er ook voor dat deze mensen, uiteraard enkel indien nodig, worden aangehouden of worden overgedragen aan de politie. Zo worden risico’s beheerst en wordt u geholpen bij het terugkeren naar de normale situatie.

De 24 uurs dienst van Security Noord Nieuwenhuis

Het calamiteitenteam van Security Noord Nieuwenhuis bestaat uit ervaren beveiligers die 24 uur per dag stand by staan om voor u uit te rukken. Binnen twee uur staan ze bij u klaar om de gevolgen van de calamiteit in te dammen en u te ondersteunen bij deze lastige situatie.

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Calamiteitenbeveiliging Security Noord
Security slot
Security Noord Beveiliging