Calamiteitenbeveiliging

Calamiteitenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Directe beveiliging bij calamiteiten

Komt u in een situatie waarbij u met spoed beveiligers nodig heeft? Bel ons dan direct. Binnen twee uur zijn we bij u aanwezig om te helpen met calamiteitenbeveiliging.

Met spoed een beveiliger ter plaatse

Een calamiteit is vaak onverwacht en vereist soms met spoed een beveiliger. Een inbraak, een brand, een ongeval of schade door extreme weersomstandigheden komt altijd op een ongepast moment en levert vaak een hoop stress. Hoewel we in Nederland, gelukkig, altijd kunnen rekenen op hulpdiensten zoals ambulances, politie en brandweer hebben objecten of eigendommen niet altijd de hoogste prioriteit voor deze hulpdiensten wanneer het grootste gevaar geweken is. Calamiteitenbeveiliging is dan een zeer goede oplossing.

Door een calamiteit kan het namelijk gebeuren dat de veiligheid van uw object niet meer optimaal is, en dan wilt u risico’s zoals ongevallen of diefstal natuurlijk vermijden. In samenwerking met politie en verschillende instanties kan Security Noord Nieuwenhuis u voorzien van beveiligers die met spoed ter plaatse zijn.

Calamiteiten beveiligen

De professionele medewerkers van Security Noord Nieuwenhuis staan 24/7 voor u klaar voor calamiteitenbeveiliging en kunnen ter plaatse zorgen voor ondersteuning op het gebied van:

  • Verkeersregeling
  • Hondenbeveiliging
  • Beveiliging met behulp van een camerawagen


Ons calamiteitenteam bestaat uit ervaren beveiligers die ervoor zorgen dat onbevoegden op afstand worden gehouden. In het uiterste geval zorgen zij er ook voor dat deze mensen, uiteraard enkel indien nodig, worden aangehouden of worden overgedragen aan de politie. Zo worden risico’s beheerst en wordt u geholpen bij het terugkeren naar de normale situatie.

De 24 uurs dienst van Security Noord Nieuwenhuis

Het calamiteitenteam van Security Noord Nieuwenhuis bestaat uit ervaren beveiligers die 24 uur per dag stand by staan om voor u uit te rukken. Binnen twee uur staan ze bij u klaar om de gevolgen van de calamiteit in te dammen en u te ondersteunen bij deze lastige situatie.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat - Security Noord Nieuwenhuis

Security Noord Nieuwenhuis levert beveiliging op maat

Waar we in november nog met een prachtig artikel op de website van ondernemersbelang.nl stonden (bekijk 'm hier), staan we deze maand ook nog eens met een mooi artikel in Kijk op het Noorden.Wederom z... lees verder »

Maatwerk in beveiligingen - Het Ondernemersbelang

Op woensdag 21 november 2018 werd een prachtig artikel, geschreven door Leo Singor, gepubliceerd op www.ondernemersbelang.nl. Wij zijn altijd reuze trots al er een mooi artikel verschijnt over het werk wat wij elke dag weer met heel veel plezier doen! De intro van dit artikel vind je hieronder. Het gehele artikel vind je hier. Hans Nieuwenhuis, directeur en eigenaar van Security Noord Nieuwenhuis, heeft ruim achttien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en besloot in 2008 voor zichzelf te b... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.