Calamiteitenbeveiliging

Calamiteitenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Directe beveiliging bij calamiteiten

Komt u in een situatie waarbij u met spoed beveiligers nodig heeft? Bel ons dan direct. Binnen twee uur zijn we bij u aanwezig om te helpen met calamiteitenbeveiliging.

Met spoed een beveiliger ter plaatse

Een calamiteit is vaak onverwacht en vereist soms met spoed een beveiliger. Een inbraak, een brand, een ongeval of schade door extreme weersomstandigheden komt altijd op een ongepast moment en levert vaak een hoop stress. Hoewel we in Nederland, gelukkig, altijd kunnen rekenen op hulpdiensten zoals ambulances, politie en brandweer hebben objecten of eigendommen niet altijd de hoogste prioriteit voor deze hulpdiensten wanneer het grootste gevaar geweken is. Calamiteitenbeveiliging is dan een zeer goede oplossing.

Door een calamiteit kan het namelijk gebeuren dat de veiligheid van uw object niet meer optimaal is, en dan wilt u risico’s zoals ongevallen of diefstal natuurlijk vermijden. In samenwerking met politie en verschillende instanties kan Security Noord Nieuwenhuis u voorzien van beveiligers die met spoed ter plaatse zijn.

Calamiteiten beveiligen

De professionele medewerkers van Security Noord Nieuwenhuis staan 24/7 voor u klaar voor calamiteitenbeveiliging en kunnen ter plaatse zorgen voor ondersteuning op het gebied van: verkeersregeling, hondenbeveiliging en beveiliging met behulp van een camerawagen.

Ons calamiteitenteam bestaat uit ervaren beveiligers die ervoor zorgen dat onbevoegden op afstand worden gehouden. In het uiterste geval zorgen zij er ook voor dat deze mensen, uiteraard enkel indien nodig, worden aangehouden of worden overgedragen aan de politie. Zo worden risico’s beheerst en wordt u geholpen bij het terugkeren naar de normale situatie.

Zorgbeveiliging door Security Noord

De 24 uurs dienst van Security Noord Nieuwenhuis

Het calamiteitenteam van Security Noord Nieuwenhuis bestaat uit ervaren beveiligers die 24 uur per dag stand by staan om voor u uit te rukken. Binnen twee uur staan ze bij u klaar om de gevolgen van de calamiteit in te dammen en u te ondersteunen bij deze lastige situatie.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.