Camerabeveiliging gewenst?
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Mobiele camerabeveiliging van Security Noord Nieuwenhuis

Om ervoor te zorgen dat alles op uw evenement wordt vastgelegd, kunt u de mobiele camerawagen van Security Noord Nieuwenhuis inschakelen. Doordat de mobiele camera 24 uur per dag live beveiliging biedt, krijgt u een goed overzicht van de gebieden die beveiligd moeten worden. Zo zorgt u ervoor dat alles op uw evenement goed en veilig verloopt. 

Een camerawagen op locatie

Security Noord Nieuwenhuis beschikt over een eigen commando- en camerawagen voor de beveiliging en bewaking bij calamiteiten en evenementen. De camerawagen is inzetbaar op elke locatie. De enige voorwaarde is dat het terrein goed te bereiken is. De camerawagen is uitgerust met twee werkplekken en ruimte voor een overleg of vergadering met zes personen. Daarnaast is de camerawagen voorzien van twee brandblussers, blusdeken, AED, mobilofoon, 40 portofoons en twee zoeklichten op het dak. 

Cameratoezicht wagen

Moderne technieken

Onze beveiligers kunnen in de wagen met moderne technieken 8 cameraposities tegelijk bewaken en volgen, waarvan een aantal via een joystick te besturen zijn. Dreigende situaties kunnen direct gesignaleerd en vastgelegd worden. Zo kunnen de beveiligers adequaat reageren. Camerawagen Security noord

Live camerabewaking

In onze camerawagen kan het te beveiligen gebied met de mobiele camerabeveiliging live worden gevolgd. De beveiliging en hulpdiensten kunnen met behulp van goede informatie worden aangestuurd en een snelle reactie op calamiteiten is gewaarborgd. Los daarvan worden de beelden opgeslagen. Deze zijn dus direct beschikbaar om opgestuurd of doorgestuurd te worden.

Offerte voor camerabewaking op maat

De mobiele camerabewaking van Security Noord Nieuwenhuis is zeer geschikt voor projecten op het gebied van bouwbewaking. U kunt onze camera & commandowagen inhuren voor de beveiliging bij evenementen, objecten en calamiteiten in combinatie met onze beveiligers. Meer weten over onze camerawagen? Vul het formulier in of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Camerabeveiliging offerte aanvragen

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Mobiele camera beveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging