Camerawagen

Camerawagen Security Noord Nieuwenhuis

Om ervoor te zorgen dat alles op uw evenement wordt vastgelegd, kunt u de mobiele camerawagen van Security Noord Nieuwenhuis inschakelen. Doordat de mobiele camera 24 uur per dag live beveiliging biedt, krijgt u een goed overzicht van de gebieden die beveiligd moeten worden. Zo zorgt u ervoor dat alles op uw evenement goed en veilig verloopt.

Een camerawagen op locatie

Security Noord Nieuwenhuis beschikt over een eigen commando- en camerawagen voor de beveiliging en bewaking bij calamiteiten en evenementen. De camerawagen is inzetbaar op elke locatie. De enige voorwaarde is dat het terrein goed te bereiken is. De camerawagen is uitgerust met twee werkplekken en ruimte voor een overleg of vergadering met zes personen. Daarnaast is de camerawagen voorzien van twee brandblussers, blusdeken, AED, mobilofoon, 40 portofoons en twee zoeklichten op het dak.

Moderne technieken

Onze beveiligers kunnen in de wagen met moderne technieken 8 cameraposities tegelijk bewaken en volgen, waarvan een aantal via een joystick te besturen zijn. Dreigende situaties kunnen direct gesignaleerd en vastgelegd worden. Zo kunnen de beveiligers adequaat reageren.

Zorgbeveiliging door Security Noord

Live camerabewaking

In onze camerawagen kan het te beveiligen gebied met de mobiele camerabeveiliging live worden gevolgd. De beveiliging en hulpdiensten kunnen met behulp van goede informatie worden aangestuurd en een snelle reactie op calamiteiten is gewaarborgd. Los daarvan worden de beelden opgeslagen. Deze zijn dus direct beschikbaar om opgestuurd of doorgestuurd te worden.

Offerte voor camerabewaking op maat

De mobiele camerabewaking van Security Noord Nieuwenhuis is zeer geschikt voor projecten op het gebied van bouwbewaking. U kunt onze camera & commandowagen inhuren voor de beveiliging bij evenementen, objecten en calamiteiten in combinatie met onze beveiligers. Meer weten over onze camerawagen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0512-358804 voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: camerawagen-case.pdf

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.