Beveiliging voor uw evenement nodig?
Vraag een offerte aan

 

Security Noord Nieuwenhuis

Evenementenbeveiliging met Security Noord Nieuwenhuis

Evenementenbeveiliging feesten

Evenementenbeveiliging is een belangrijk onderdeel tijdens het organiseren van een evenement. Het in veilige banen leiden van grote publiekstromen en mensenmassa's is belangrijk om een evenement succesvol te laten verlopen.

Crowdmanagement door ervaren evenementenbeveiliger

De professionele evenementenbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis werken vriendelijk, accuraat en weten aan te voelen wanneer zij moeten optreden of juist op de achtergrond moeten blijven.  Met hun veelal jarenlange ervaring met crowdmanagement kunnen ze u helpen met de veiligheid tijdens popfestivals, muziekevenementen, sportevenementen, bedrijfsevenementen, beurzen en congressen. Om extra veiligheid te garanderen worden de volgende beveiligingsdiensten geadviseerd:

Specialist in evenementenbeveiliging

Een evenement beveiligen is een belangrijk vereiste om een evenement veilig te laten verlopen. Want niet alleen moet een evenement veilig zijn, maar bezoekers moeten zich ook veilig voelen. Daarom zijn wij er ook voor een stukje gastheerschap en sfeer.

Bij Security Noord Nieuwenhuis zijn de beveiligers getraind in grote publieksstromen, hoe mensenmassa’s zich bewegen en waar eventuele risico’s zitten. Dit wordt ook wel crowdmanagement genoemd en wordt door bezoekers als zeer prettig ervaren. Door zorgvuldig te plannen samen met u als organisator, maken we er samen een zeer geslaagd evenement van.

Omdat elk evenement vraagt om een andere mate van beveiliging denkt Security Noord Nieuwenhuis graag met u mee voor beveiliging op maat. Wij regelen de benodigde service, helpen u met crowdmanagement en nemen alle zorgen uit handen van uw organisatie.

Security Noord beveiligingsbedrijf

Wij zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de provincie Friesland, Groningen en Drenthe. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor vragen of voor een geheel vrijblijvende offerte.

Extra service

Goede service en uitstekende communicatie vinden wij erg belangrijk.  Op verzoek kan de organisatie gebruik maken van een aantal gratis portofoons en kunnen wij een AED, automatische externe defibrillator,  beschikbaar stellen voor de aanwezige EHBO.

Offerte voor beveiliging op maat

Wilt u graag met ons in gesprek over de beveiliging van uw evenement? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  Onder het genot van een kopje koffie kijken wij graag samen naar de mogelijkheden en oplossingen.

Evenementenbeveiliging offerte aanvragen

Justitie partner Erkend leerbedrijf partner Lid club partner Ondernemersvereniging Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De ‘explosieflat’ van Drachten

 

Security Noord

Het was 27 december 2015 toen een Drachtster flat werd toegetakeld door een zware gasexplosie. Nog geen 24 uur later stonden wij, Security Noord Nieuwenhuis, klaar om de omgeving van de flat te omzomen met hekken en camera’s. Met onze camerawagen, uitgerust met zeven camera’s, controleerde we zes weken lang elke hoek en elke kier rond het deels ingestorte appartementencomplex.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

 

Fulltime Sneekweek

 

Security Noord

Sneekweek, al een dikke 80 jaar het zeilevent van de zomer, is een van onze favoriete klussen van het jaar. In 2014 is Security Noord Nieuwenhuis gevraagd om het starteiland te komen beveiligen. Voor mensen die minder bekend met Sneekweek zijn: Starteiland is de plek waar alles begint. Hier kom je aan met een pondje en kun je genieten van de feesttent, kroeg en de populaire schuimparty.

Lees hier het hele verhaalSecurity Noord

Locatie Security Noord Nieuwenhuis

Richterlaan 3-10
9207 JT,
Drachten

Bel Security Noord

0512 358 804
06 28 400 918

E-mailadres Security Noord

info@security-noord.nl

Bel Security Noord 0512 358 804  Mail Security Noord info@security-noord.nl
Security Noord is zeer actief in:  
  • Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd
  • Allround beveiligingsbedrijf
  • 24/7 beschikbaar
  • 10 Jaar ervaring
LinkedIn Security NoordFacebook Security Noord
Evenementenbeveiliging
Security slot
Security Noord Beveiliging