Evenementenbeveiliging


Professionele evenementbeveiliging voor elk type evenement: u vindt het bij beveiligingsbedrijf Security Noord Nieuwenhuis. Met meer dan 10 jaar ervaring bent u verzekerd van de beste evenementbeveiligers die zorgen voor een veilig event.
24/7 inzetbaar

Beveiliging op maat

Meer dan 10 jaar ervaring


We bieden optimale veiligheid voor uw bezoekers in de vorm van zichtbare en onzichtbare beveiliging. Benieuwd naar onze veiligheidsoplossingen? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Onmisbaar op elk evenement

Evenementenbeveiliging is een fundamenteel onderdeel tijdens het organiseren van een evenement. Het in veilige banen leiden van grote publiekstromen en mensenmassa's is belangrijk om een evenement succesvol te laten verlopen. De professionele evenementenbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis werken vriendelijk, adequaat, accuraat en weten aan te voelen wanneer ze moeten optreden of juist op de achtergrond moeten blijven.

Met hun jarenlange ervaring helpen ze mee aan de veiligheid tijdens popfestivals, muziekevenementen, sportevenementen, bedrijfsevenementen, beurzen en congressen. Om extra veiligheid te garanderen, bieden we de volgende aanvullende beveiligingsdiensten aan:

Crowd management door ervaren evenementenbeveiligers

De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zijn getraind in het coördineren van grote publieksstromen en weten hoe mensenmassa’s zich bewegen of waar eventuele risico’s zitten. Dit noemen we ook wel crowd management. Bezoekers ervaren dit als zeer prettig en door zorgvuldig met u te plannen, maken we er samen een zeer geslaagd evenement van.

Evenementen beveiliging op maat

Evenementenbeveiliging is een belangrijk vereiste om een evenement veilig te laten verlopen. Het event moet niet alleen veilig zijn, maar bezoekers moeten zich ook veilig voelen. Daarom zijn we er ook voor een stukje gastheerschap en sfeer.

Omdat elk evenement vraagt om een andere mate van beveiliging, denkt Security Noord Nieuwenhuis graag met u mee voor beveiliging op maat. We regelen de benodigde service, helpen u met crowd management en nemen alle zorg van de organisatie uit handen.

Neem contact op met beveiligingsbedrijf Security Noord

We zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor vragen of voor een geheel vrijblijvende offerte.
Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

In oktober stond Security Noord weer met een mooi artikel in de 'Ondernemend Friesland'. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei. Security N... lees verder »

Security Noord in bezit van erkenningscertificaat beveiliging

U weet inmiddels al wel dat Security Noord een ervaren beveiligingsbedrijf is. En het is geen geheim dat we al meer dan 10 jaar beveiliging op maat leveren en door het Ministerie van Justitie zijn goedgekeurd. Maar vanaf heden is Security Noord ook in het bezit van een erkenningscertificaat voor beveiliging: de VEB. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op! Over de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste branc... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.