Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging Security Noord Nieuwenhuis

Professionele evenementbeveiliging voor elk type evenement: u vindt het bij beveiligingsbedrijf Security Noord Nieuwenhuis. Met meer dan 10 jaar ervaring bent u verzekerd van de beste evenementbeveiligers die zorgen voor een veilig event.

Onmisbaar op elk evenement

Evenementenbeveiliging is een fundamenteel onderdeel tijdens het organiseren van een evenement. Het in veilige banen leiden van grote publiekstromen en mensenmassa's is belangrijk om een evenement succesvol te laten verlopen. De professionele evenementenbeveiligers van Security Noord Nieuwenhuis werken vriendelijk, adequaat, accuraat en weten aan te voelen wanneer ze moeten optreden of juist op de achtergrond moeten blijven.

Met hun jarenlange ervaring helpen ze mee aan de veiligheid tijdens popfestivals, muziekevenementen, sportevenementen, bedrijfsevenementen, beurzen en congressen. Om extra veiligheid te garanderen, bieden we de verschillende aanvullende beveiligingsdiensten aan. Bekijk alle onze beveiligingsdiensten, of:

Crowd management door ervaren evenementenbeveiligers

De beveiligers van Security Noord Nieuwenhuis zijn getraind in het coördineren van grote publieksstromen en weten hoe mensenmassa’s zich bewegen of waar eventuele risico’s zitten. Dit noemen we ook wel crowd management. Bezoekers ervaren dit als zeer prettig en door zorgvuldig met u te plannen, maken we er samen een zeer geslaagd evenement van.

Evenementen beveiliging op maat

Evenementenbeveiliging is een belangrijk vereiste om een evenement veilig te laten verlopen. Het event moet niet alleen veilig zijn, maar bezoekers moeten zich ook veilig voelen. Daarom zijn we er ook voor een stukje gastheerschap en sfeer.

Omdat elk evenement vraagt om een andere mate van beveiliging, denkt Security Noord Nieuwenhuis graag met u mee voor beveiliging op maat. We regelen de benodigde service, helpen u met crowd management en nemen alle zorg van de organisatie uit handen.

Neem contact op met beveiligingsbedrijf Security Noord

We zijn een gerenommeerd beveiligingsbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor vragen of voor een geheel vrijblijvende offerte.
Download PDF informatieDownload PDF informatie: evenementenbeveiliging-case.pdf

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

Beveiliging is zorgen voor elkaar - Security Noord Nieuwenhuis

Beveiliging is zorgen voor elkaar

28 april 2021 - Ondanks de coronacrisis wist Kijk op het Noorden ons weer te vinden voor een mooi artikel over beveiliging tijdens de coronacrisis en het toepassen van zorgbeveiliging. Wij zijn weer erg trots op een... lees verder »

Ontwikkeling op alle fronten - Security Noord Nieuwenhuis

Ontwikkeling op alle fronten

30 november 2019 - In oktober 2019 stond Security Noord weer met een mooi artikel in de `Ondernemend Friesland`. Graag delen we met u het artikel over onze groei, verhuizing en ontwikkeling. "Groei, groei, groei.... lees verder »

Cookies
Om de website optimaal te laten functioneren, gebruiken we cookies om toegang te krijgen tot basis gebruikersinformatie en dit op te slaan. Door te klikken op “Accepteren”, staat u toe dat er gegevens getraceerd en verwerkt worden, zoals surfgedrag en unieke ID’s op deze website. Door op “Weigeren” te klikken, kan het zijn dat bepaalde functies op deze website niet werken. Privacyverklaring

  • Functioneel
  • Social Media
  • Analytics
  • Marketing